Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Maruško,nemoc u děcka přece nic není,nedělej z toho vědu,teplota půjde dolů a je celkem normální,že děti marodí,myslím,že to téměř všichni známe a kdo to nezná,tak to pozná.Určitě bude brzy fit a ty taky,neboj,všechno přejde,to ošklivé skončí a bude líp.A co ta tvoje hlava?Já občas mívala migrény,takže vím,co to je.Dělá mi dobře na bolest střídavá sprcha na krk-horká-studená-horká-stu dená,zkus a uvidíš,třeba ti to taky zabere.Jsem po operaci krční páteře a od bolestí mám pokoj.Občas mě tedy zabolí hlava,ale tak nějak zdravě.takže se mějte a pište,máme pěknou diskuzi,co?Tak ahoj a zase někdy písnu.Martina Iciku,Moone,tak sakra,kde se touláte???!!!!
Přidat nový komentář