Ahoj,mně tohle všechno začalo někdy začátkem února,kdysi jsem měla agorafobii,takže jsem měla tušení,že půjde zase o psychiku,ale než si to člověk připustí,stejně oběhne to kolečko,praktik,kardio,neurol og.....Začátkem března už jsem ale byla zase u své doktorky psychoterapeutky,s tím,že tentokrát to ale není agora,ale panická úzkostná porucha,ale všem,co tu píšete o agořefobii (cestování MHD apod),hned bych s váma měnila,protože u toho víte,co to je a pokud nechcete záchval jde se tomu vyhnout,navíc při nácviku víte s čím bojujete,já to nevím,záchvaty paniky přicházejí samy od sebe v situacích,kdy se například večer koukám na televizi,vařím,venčím psa a navíc vždycky až večer.nikomu bych něco takového nepřála,například pohled do očí,kdy máte zorničky roztažené přes celé oko,duhovka nikde,to je opravdu hnus.Nejdřív jsem týden brala olwexyi,ale dostala jsem takový záchvat,že mě přítel dotáhl na pohotovost,takže tu jsem musela vysadit,po týdnu bez prášků jsem dostala citalopram (prý to samé,co citalec,ale od jiné firmyú,tak doufám,že brzo zabere.I když včera jsem prošla hned dvěma záchvatama po sobě,ačkoliv jsem v sobě měla během 5ti hodin 3 neuroly.Ale můžu se utěšovat tím,že vím,co byl ten spouštěč a doufám,že až se to upraví,zase se toho zbavím.Horší je,že jsme plánovali mimčo a tohle jsou prášky na dost dlouhou dobu a nevím,jak by se s mimčem snášely :-( No,budu sem teď asi chodit častěji,vám všem držím palce,ale jsem ráda,že v tom nejsem sama a agorafobikům:jděte do nácviků,hrozně to pomůže,já ji měla po 4 měsících za sebou!
Přidat nový komentář