Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
AHOJÍK "eRko", ...tak já mám zase štěstí, že si o tom s Tebou můž psát, nemysli si taky ještě nejsem za vodou. Taky se ještě necítím po ránu nijak valně, ale ten interval kdy je mi přes den dobře je delší není to jen večer, ale je to už od oběda. A mě taky docela ovlivňuje počasí, jak vyleze sluníčko tak je svět hned veselejší. A jak totkaj sněžilo, řeknu, že to byl hnus nechtělo se mi vůbec nic dělat doma a ani vylézt ven, to se pak musím nutit i já. A něco s AD souvisí a něco ne. Chce to vždycky zkonzultovat to s psychitrem, sám asi pak vyhodnotí podle toho co říkáš, jakou dávku těch ADéček potřebuješ. A mě bylo včera tak parádně, sem se pustila i do úklidu, ale přehnala jsem to puštěnýma spotřebičema, protože jsem u toho i vařila a tak mě umřela elektrika v celým bytě. Pak jsem musela čekat dvě a půl hodiny než přijel majitel a nohidl mi to znovu...víš bydlím v pronájmu a sama se k tomu nedostanu. No a takový výkyvy to je u D normálka, když si přečteš tady příspěvky určitě v tom nejsme sami, výkyvy nálady je součást D. Takže chlape drž se, přeju Ti to a měj hezký víkend....páááá
Přidat nový komentář