ahoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vubec nevim co delat zacalo mi to tri mesice po porodu dcery dostala jsem AD Sertralin,ale kojila jsem tak jsem leky nebrala..chvili to dalo pokoj nekdy jsem nemohla do obchodu,ale dalo se to zvladnout.Ted po roce a pul asi prvni zachvat mela jsem pred menstruaci bolelo me na prsou a v noci zima a buseni tak jsem dychala do pytliku.Navstivila jsem neurolozku ta me vyslechla a napsala Romood jasne ze to porad ctu a neberu a tak jsem jeste navstivila psichyatra...rekla jsem mu uplne vse a asi az moc rekl vidim to na prasky a napsal Citalon...pisi AD na silne deprese coz si myslim opravdu nemam......takze opet neberu a bojuju a resim brat nebrat....jsem hrozny resitel a taky katastrofista.Do leku se mi ale vubec nechce kdyz si prectu pribalovy letak tak je mi spatne....mabzel ma jinou praci je vic doma tak snad bude lepe a taky zaciname stavet.....koukam co lidi ma ty hnusne uzkostne stavy.Jsem rada ze jsem Vas nasla a tesim se na prispevky zatim pa p
Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.

Přidat nový komentář