Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Ahojík Martí, jsem ráda, že si napsala...no pro mě je to peklo právě teď, ale mě se točí hlava málo spíš mám víc bušení a sem taková napružená. Ale včera jsem celý den ležela a dneska je to zase jiný...dala jsem prádlo do pračky něco i vyžehlila, dokonce jsem šla do schránky pro poštu. Ráno v devět jsem si dala 1/2 Citolonu, ale pak jsem chvíli byla omámená...no a pak zase napružená, že sem si pak musela dát i Neurol. No a je mi 45 mám dva kluky21 a 14 a můj ode mě před půl rokem odešel kvůli mladší a to byl asi ten spouštěč té mojí depky. A taky se ještě musím tady z toho bytu vystěhovat, takže zůstanu už jen s tím mladším...nevím jestli to zvládnu, ale mladší má docela pochopení pro mě, ale ten starší na mě čučí jak puk co to se mnou je, nedovedu mu to vysvětlit. No a můj se mnou samozřejmě nebydlí a tak se taky nezajímá...tohle je docela v háju. Ale bojuju každý den. Ten spánek je do půlnoci fajn spím třeba až do 2 do rána, ale pak mě probudí, že je mi špatně a začne bušení, tak si dám Neurol a usnu třeba ještě do 4 nebo do 5, ale pak už to dál nejde...tak užívám teprve 4 den, ale dneska jsem si všimla, že mám víc energie, jindy jsem se třepala jak ratlík, že se mi nechtělo vstát s postele ani na záchod. Třeba zítra to zas bude naprd...uvidím, ale já zatím beru tento týden jen půlkuaž od soboty bych si měla dát celý to zas bude větší dávka a bude mi určitě šoufl, ale musím vydržet a jak říkáš ty bude líp. Tak jak jsem vyčetla ty si byla dobrá tak za 6 týdnů a pak si šla i do práce...a jak dlouho si pak ještě užívala AD. Martí měj se fajn holka a drž mi pěstičky ať se to lepší....papa...
Přidat nový komentář