Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahojík Renčo,dnes tu mám doma pracanty,dělají okna,tak mám čas tady číst.Já taky nespala,nemysly si...:-)Měla jsem pocit,že jedu permanentně nonstop noční,přes den jsem byla zbitá,jak pes,jen jsem ležela a nic mě nebavilo.Ptáš se,za jak dlouho mě to přešlo.Víš,že si ani nevzpomínám,já ale tedy marodila-bylo to od poloviny listopadu,to vím přesně a do práce jsem šla v lednu.Nebyla jsem schopná hodit ani ven,nakupovat,se psem,s holkou někam šmejdit,bylo to peklo.Psala jsem lístečky na nákupy pro manžela a ten to vše obstarával.Mě se tedy děsně točila hlava,houpal se se mnou celý svět,pak to postupně přestávalo,ale bylo to pomalé.Musíš vydržet,mě pomohlo,že jsem si sama v sobě udělala takový harmonogram v hlavičce,co ten den,co jsem doma budu dělat,pomalu jsem pak žehlila,vařila,sledovala v TV to,co mě zajímalo a najednou bááác a ze dne na den byla pohoda.Nevím sama,kde se to zlomilo,co se stalo,že najednou se vzbudíš a je ti dobře.Ale věř,že se dočkáš,nevím,kolik ti je,jestli máš rodinu a td...Tak písni víc a držím ti palečky.I ostatním,není nás málo s tou mrchou depkou.Tak páá a hodně síly.Do jídla se taky nenut,sama se ti chuť vrátí.pa Martina

Přidat nový komentář