Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
Maruško, super, že jsi zvládla nástup do práce. To jehorší máš za sebou. Držím palce, aby ti bylo už jen dobře. A jsem rád, že ti Citalec pomohl. Renato, nic si nedelej z toho, že tvůj stav kolísá. Mně kolísá taky. Bojuj dál. Buď ráda, za všechny chvíle, kdy ti je dobře. My to zvládneme a zese bude úplně dobře. Ino, jsem rád, že ti Citalec taky pomohl. Z toho, jak píšeš, je cítit, že ti je vcelku dobře. Holky, bojujte, ať je vám dobře. A nic si nedělejte z výkyvů. Všechno se přece mění, jednou jsi dole, jednou nahoře. Já Citalec užívám 15 týdnů. Bohužel nemám moc pocit, že by mi pomáhal. Asi mám depresi, na kterou neúčinkuje. Za 14 dní jdu k doktorce. Asi mi ale neřekne nic nového. Začal jsem chodit k psycholožce. Je vážně dobrá. Snad mi to pomůže. Já jsem vděčný za každou chvíli, kdy je mi líp. Hrozně zajímavé je, že mi přes den bývá mizerně, ale večer se to většinou zlepší a je mi docela dobře. Máte to taky někdo tak? To by ukazovalo na depresi, na kterou by antidepresiva zabrat měla. Snažím se si nějak pomoci sám. Můj dálkový vztah se slečnou trvá. Hodně mě ale omezují ty moje stavy. Nemám sílu ho teď řešit. Ten vztah mi ale hodně pomáhá. Snažím se taky často chodit běhat. To mi dělá moc dobře. V dubnu jsem byl 12x. V květnu zatím 5x. Držte se všichni a ať je vám jen lépe a lépe.
Přidat nový komentář