Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Ahoj holky, tak píšu znovu. Dnešní den pro mě byl jedna velká katastrofa:-((. V nové práci je to trochu hektické učím se za chodu paní co mě zaučuje má své práce dost a do toho mě tak sleduji a poslouchám jak a co se dělá. Je to pro mě úpně nové, jsem vyčerpaná a unavená. Bohužel dneska jsem totálně zkolabovala z práce jsem běžela s makou do obchodu, že nakoupím a zaběhnu pro malýho do školky a bum v obchodě u kasy to zas přišlo ale v takový síle že, jsem jen stihla vyběhnout za kasu vzít si rychle rivotril kterej nezabral tak jsem s mamkou šla k ní domů vzala si další 2 prášky byla to tentokrát taková síla, že jsem myslela že si nechám zavolat záchranku děsný hnusný nikdy si na to asi nezvyknu i když se snažím to brát jako součást života, ale pak to přišlo totální mimoň léky zabrali asi po hoďce, usnula jsem jak prkno a spala jsem až do večera. Mezitím mamka zařídila malýho ze školky veškerý telefony je zlatá nebejt mojí rodiny tak jsem fakt v pytli. Dorazila jsem domů kolem 9h večer malej už chudák spal. Nějak se mi to sype pod rukama jsem rozozená a z tohohle se zas budu vzpamatovávat minimálně 2 dny. Do toho jsem přišla domů a MAnžel mi říká přišlo ti něco z důchodovýho a tam, že mám vyplnit dotazník kvůli práci teď mám třetí stupeň , ale bohužel opravdu almužnu je to míň jak 5 tisíc proto jsem i nastoupila do práce a teď počítám, že mi to stáhnou na půl a to budu úplně v pytli, protože vydělám sotva pár tisíc a z toho něco projezdím tak mě to vytočilo no uvidím. Já bych chtěla žít jako dřív nemít rakovinu a pp být zdravá normálně pracovat a ne mít starosti ještě s důchodem protože opravdu nejsem schopná pracovat na plný úvazek jen na částečný a to ještě s chlupem někdy mi je tak a někdy tak. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala jste jediní kdo to pochopí možná se stresuju zbytečně, ale v práci fakt nemám čas přemýšlet nad mojí panikou tak nechápu proč se to zas děje jsem vyčerpaná. Ten podzim nám fakt dává zabrat je to děs myslela jsem, že to bude lepší a ono si to se mnou točí jak chce a do toho ten pitomej přechod. Tak se mějte pište a držím palce ať je nám všem líp papa
Přidat nový komentář