Ahoj Vavo, to jsem ráda, že jsi se ozvala, protože Ty máš naprosto stejnou diagnozu jako já, zůstala jsem na Citalecu, domluvila jsem se svojí cvokařkou, že by to pro mě nebylo nic moc dobrého, stále bych si namlouvala jak mi je špatně, takže raději takhle. Jinak jsme si povídali o tom jaký Citalec je a říkala, že je to to nejslabší co je a že má opravdu hodně pozvolný nástup. Jinak k mé váze, já na začátku zhubla 11kg a myslím, raději se nevážím, že mám vše nazpět a jen doufám, že ne nic moc navíc, protože mi fakt chutná, teď pojedeme na dovču, kde budou švédské stoly,tak vidím jak se od nich nebudu moc odvalit.Zatím pa jana
Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.

Přidat nový komentář