Ahojky, delší dobu jsem tu nebyla...od Velikonoc jsem byla relativně v poho dokonce jsem bez Neurolu, pouze Zoloft. A tento týden mně ustoupily i ty závratě a pocit, že jste na vodě. Po středeční návštěve u psychiatra jsme se domluvili, že ještě úzkost malá přetrvává a bylo by dobré, ne nutné navíšit z 75mg na 100mg. Beru od čtvrtka a mám pocit zhoršení než zlepšení...opět závratě a spánek nic moc atd. Máte po na výšení někdo podobné zkušenosti. Nevím zda vydržet a ústálí se to nebo se vrátit k původní dávce ??? mějte se krásně Bára
Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.

Přidat nový komentář