ahojky,to je právě ono,žít přítomnost,wendy,to si vtloukám do hlavy,taky jsem věčně měla v hlavě katastrofické scénáře,já mám to pálení stále,snažím se si toho nevšímat,myslím,že mám to zlepšování po takových trošičkách,že je těžké tomu věřit,myslím,že po návštěvě spešl dr budu vědět víc,,dnes jsem ale na sebe pozitivně naladěna,že jsem zvládla zajít do práce,kolegyně suprový,o problémy se spánkem a nevolností vědí,natvrdo o depresi ví jen ta nejbližší,ale hrozně mi to pomohlo,zhubla jsem 11kg,tak jsem jsi vzala minisukni,mrzl mi zadek,ale stálo to zato,že i ten vnitřek mi to zahřálo,jinak když je nějaký problém,tak to pálení v puse je intenzivnější,máte s tím někdo zkušenosti?a učím se říkat ne,jak v rodině,tak i známým či kamarádkám,zjistila jsem,že jsou hodně kolem mě lidi zvyklí zatěžovat mě svými problémy,jedna známá se na mě dokonce urazila,kolem lidi nepochopí,že prostě na to ted nemám sílu,dr říkala,že už jsem za vrcholem,tak snad budu moci jako ty,wendy tady prohlásit,že je to ok,držím všem palce,
Přidat nový komentář