Wendy,opravdu se nedá nic dělat,jen čekat,až se ti zvedne hladina serotoninu,jak už jsme všichni mockrát psali,trvá to dlouho než ti bude jakš takš, vzhledem k tomu co tady píšeš,jsi na tom,jako jsem byla já,taky jsem to nechala zajít příliš daleko,protože jsem pořád věřila,že se s toho dostanu sama bez AD a tím jsem si jen prodlužovala utrpení,místo abych zahájila léčbu .A taky o to potom déle trvá uzdravení,taky jsem myslela,že mám schizu,pak zas roztoušenou sklerozu,pak jsem myslela,že mi selhává paměť,potom náběhy na infarkt,nádor na mozku,mrtvici a strach z každýho píchnutí atd, Brečet mi taky nešlo a když už jsem se rozplakala,tak se mi ulevilo,pocení,zimnice,vnitřní třes,trnutí jazyka,bolest na hrudi,rychlý tep,bušení a vynechávání srdečních tepů,necitlivost v rukou,krvácení z dásní z přetlaku,zvýšený tlak,zvýšený cukr,černé myšlenky a hlavně všudypřítoná úzkost,strach vycházet z domu ...atd., fakt to bylo děsný,do toho jsem kojila a starala se o dcerku.Nezbylo,než to utnout a začít se léčit,nyní po osmi měsících už jsem úplně v poho,někdy jsem ospalá a líná,přibrala jsem přes zimu osm kilo,vážím 58 kg,moc mi chutná jíst,to předtím taky nešlo,cítím se dobře.Viditelné zlepšení bylo u mě po 4 měsících,úplně dobře po 7 měsících.Ale už jsem to tu psala.Pomáhalo mi smířit se s tím,že je mi ouvej a nevšímat si toho,nezabývat se myšlenkami jak mi je a snažit se něčím se zaujmout,třeba i čtením zde,potom už šlo i něco dělat,do ničeho jsem se nenutila ,taky pomůžou tvý nejbližší,nebo zvířecí miláčci...drž se , fakt to bude dobrý :o)))
Přidat nový komentář