Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Ahoj všichni, tak jsem včera byla u cvokařky skoro 2 hodiny jsme povídali, ona sama mi řekla, to co tu psala Vava, že je úplně normální, že se ty stavy vrací,. ale že s nimi musím umět pracovat, to že mi stále ještě není úplně dobře je naprosto normální, až 12 měsíců trvá než se člověk dostane do jakésy pohody, je zajímavé, že u lidí s depresemi je to mnohem dřív, úzkosti jsou mrchy, tam se musí najít jádro věci.Otevíráme ty 13 komnaty a je jich celkem dost aniž já bych jim přikládala nějaký význam. Takže co říci závěrem, být trpělivá což já nejsem, naučit se žít s tím, že to prostě někdy přijde a někdy bude lépe a někdy hůře a HLAVNĚ věřit v to, že se uzdravím a mít pozitivní přístup k životu, což jde někdy opravdu těžce. Večer jsem šla na jógu, máme ji 1,45 hodiny a byla jsem jak znovuzrozená, ale dnešní ráno opět nic moc,ten stažený žaludek tam prostě je, a když je stažený žaludek, tak mě za chvíli začnou bolet ramena, za krkem a mezi lopatkami, prý je to vše psychické včera mi to potvrdila naše jogínka.Už se těším na víkend, nějak toho bylo tento týden dost. Fifi, Wendy a Alwine vám je jak??Doufám,že lépe. Ahoj a piště, já jdu školit.Jana

Přidat nový komentář