Aby mohla zdravotní pojišťovna pacientovi schválit pobyt v lázních, musí mu nejprve ošetřující lékař návrh na lázeňskou léčebně rehabilitační péči napsat, a to na základě posouzení jeho aktuálního zdravotního stavu a zhodnocení přínosů a rizik lázeňské péče.
ahoj.me vubec lepe neni.vcera vecer sem byla s kamaradkama venku ale chytla me v te hospode takova divna uzkost z toho zas ze se budu takto citit kazdy den,fuj tajbl.musela sem odejit.tak jak rikal alwin lidi kteri to nevedi si toho ani nevsimnou ale ja vevnitr uplne horim.nicmene vcera kamaradky rikali ze vypadam nejak unavene ze proc se nebavim tak asi na me neco byt videt muselo.nicmene v noci uz spim jak driv,klidne do 11.takze me jedine napada ze co muzu udelat o vikendu tak je to nejak zaspat nebo nevim.dnes rano jsem se probudila a je mi uplne blbe,stazeny zaludek,tres v rukou a nevim co teda budu jist.takze zaver je ze i kdyz vim ze na 10mg sem teprve 5 dni tak ale vysledek vubec zadny.mozna bych mela prejit na tech 20mg taky.zkusim se poradit s doktorkou.protoze ani zadne nezadouci ucinky taky nemam tak proc ne.prosimvas muzete mi nekdo rict zda opravdu nejake prasky na me musi zabrat nebo jak to je?ja vazne zadnou zmenu necitim.v nedeli mam narozeniny,pritel me chce vzit na vikend pryc ale ja se teda vubec necitim.ani nemam chut to slavit.ale snad to do vikendu prejde.
Přidat nový komentář