Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
Všechny Vás zdravím. Tak dneska je to opravdu bída. Ráno jsem vstala docela dobrý a asi po půl hoďce to zas přišlo motanice pocit že se pozvracím, průjem, pálení po celím těle jazyk jako když si ho popálím no hrůza rychle jsem si vzala rivotril dnes 1mg a asi po hodině to povolilo až na tu hnusnou bolest hlavy jsem unavená ale to je z toho riváče. Manžel říká že je to tím velkým skokem počasí tak nevím ale to už je během měsíce potřetí. Jsem z toho zničená protože zhruba před měsícem jsem si říkala že je to dobrý ale teď si nejsem úplně jistá co se to děje. První co mě napadlo já snad umřu a tenhle pocit jsem neměla hooodně dlouho. Vím že je to jen pocit, ale stejně jsem z toho v pytli. Jdu si trochu lehnout a zkusím usnout ale neví zda se mi to podaří jsem furt trochu mimo. Děkuji vám za podporu holky, ten přechod mě fakt zničí každá změna počasí mě drtí. Chtěla jsem se zeptat za jak dlouho Vás to přešlo myslím tím návali špatně, motanice protože tohle si myslím patří k tomu přechodu. Jsem v přechodu 1,5 roku a mám pocit že je to horší než to bylo, beru takový ty přírodní preparáty menomax už šestý měsíc, ale nějak to nefunguje znáte něco lepšího?? Citalec určitě zabral jen mě děsí ty paniky teď 3 krát za sebou. Děkuju moc za podporu a napište jak Vám je papa Fifi. Jo Alwine co malá??

Přidat nový komentář