Každý člověk by měl vědět, jaký má krevní tlak. Vysoký krevní tlak se totiž dlouho nemusí nijak projevovat. Přitom je rizikovým faktorem řady život ohrožujících onemocnění, a to nejen přímo souvisejících se srdcem a oběhovou soustavou. Proto je tak důležitá osvěta, kterou představuje i Světový den hypertenze. V roce 2006 ho vyhlásila Světová liga proti hypertenzi. Připadá na 17. května.
mě ten jazyk pálí skorem pořád,zatím beru na úzkost grandaxin i prášek na spaní,ale zřejmě AD zabírá,protože se s tím nějak vnitřně smiřuju ,není to prostě hup a ted je mi dobře,i to spaní jednou kratší podruhé delší,takže se Fifi nediv,i když je kolem nás vše ok,tak působí něco,co si ani neuvědomíme,manžel má možná pravdu,v noci zima,ve dne teplo,jsou to skoky a taky posun času,já omezila i kontakty v rodině,abych se z toho vyhrabala,nechtěla jsem pořád něco řešit,tak jen doufám,že mě milují a přijmou mě zpátky,návaly horka mám taky,ale se mi zdá,že to je,když si vezmu léky,no nevím,gynekolog říkal,že vaječníky vyhasínají,já se upírám k té kontrole,píšu si otázky,které mě zajímají a uvidím,těš se na dny,kdy ti bude líp,průjem mám taky,ta v tom nejsi sama,pomysli,že je nás hodně,já si vážím věcí,které mi byly samozřejmé a jsem ráda,že už neležím jak lazar,drž se
Přidat nový komentář