Ahojky kamarádi,
tak je toho tu napísáno :) :) Já momentálně prožívám strasti s přáteli z Tuniska... Určitě jste již zaslechli...
Sysi - vše co ti napsal Konča je pravda, ale když popisuješ svého muže - tak píšeš o tom co mám doma :) Bohužel také odmítá cokoliv číst a pracovat na tom.. On touží po jedné zlaté pilulce, kterou spolkne a z něj se prostě stane nekuřák... Loni, když jsem nekouřila, tak to byl opravdu boj... Letos to snáším nějak naprosto v klidu a neremcám.. občas něco pronést musím, neb jinak by kouřil i před mou maličkostí dvě krabky za den, ale loňské konflikty jsou pryč...tedy zatím :) Ale řekl mi, že v březnu přestane... Počítám, že z toho bude duben - neb neřekl prvního března :)
Jinak jemu ten inhalátor, či co to je ( vypadá to jako cigeretová špička a dávají se do toho kapsle s nikotinem ) hodně pomáhal - u něj je to opravdu silná psychosociální závislost = chybí mu to v ruce, ve společnosti, při naučených situacích atd. A to tak, že i když nekouřil automaticky po tom sahal...
Knížky, které Konča doporučuje také doporučuju - opravdu je to o hlavě a bohužel vůle nestačí... Člověk se musí rozhodnout, bez toho nejde... Nebo pouze nějaký čas...
Já vesele zobu, CHMP mi dochází, neb manža mi koupil balení na 14 dní :) Takže si musím v pondělí pro další :) Nutkání občas mám, chuť ne, ale nutkání ano... Největší po alkoholu, ale nic intenzivního... Jde to ustát...Neb chci bejt voňavá, zdravá a ??? Bohatá :) Dneska další papírovka do kasičky... se těším jak malé děcko, kterému dávají příbuzní do prasátka :)
Marjo jsem moc ráda, že se ozveš... Jak jsi na tom, kolik kouříš ? Vrhneš se na to znovu ?
Mažu na nákup a čeká mě pracovní víkend... Tak zatím pa kamarádi a držte se !!!!! Bojujte !!!
A někdo nám tu chybí - všimli jste si ? Zapálila si, nezapálila ???
Přidat nový komentář