Tak ahoj všichni :-) Moc a moc Vám všem děkuji za povzbuzení a energii... už jsem Vám hned ráno psala dlouhý vzkázek, ale nějak mi to neodešlo...asi jsem právě našla jinčí závislost :-))) V práci nemám přístup k netu, takže sotva jsem teď dorazila, už mám nutkání být tu s Vámi a obdivovat, zírat nevěřícně, jak jste to mohli dokázat!!!! Fakt jste borci a borkyně :-)
Já jsem velkej slaboch, ani dneska jsem si ho ještě nevzala...dokonce jsem si ho už vyndala z toho obalu a spadl mi na zem....ale dala zpátky, že až zítra...jednoduše se asi bojím, že přijdu o to cigáro u huby....přitom jsem tak přesvědčená, že nechci kouřit!!!! Stando, nedivím se Ti, že tomu nerozumíš, že jsi to měl opačně.... já sama sobě také ne. Honila jsem obvoďáka známého, ať mi to napíše, chudák ani nevěděl co to je, tak jsem mu to nadiktovala, protože lékarnice mi to už předtím objednala podle počítače..s tím, že si pro ně přijdu s receptem...všechno muselo být hned teď a fofrem....a pak takhle otálím a oddaluju to....jsem asi magor.
Dane...fakt chceš být můj spolubojovník? Tak dobře, beru Tě za slovo a slibuju, že zítra si loupnu první tabletku, hned ráno .....
Lidičky moji, tohle je tak fajn, že se tady můžu vykecat, protože já jsem tak nějak zůstala sama v prázdným bytě, moji nebližší příbuzní včetně syna se mi smějí a jenom uculují, že tomu stejně nevěří, že přestanu, že bla...bla, to už tady přece bylo několikrát....
Taky se našli v práci tací, že tolik peněz to stálo, že jsem naivní, že to je jenom placebo, ale když "na to mám"...... (s jízlivým úsměvem). .. A já si tuhle počítala, že denně jedny Petry to je 57,-Kč, že bych mohla každý týden za to koupit něco na sebe... :-)
Sigrid, Tvůj příběh mě docela uhranul....zírala jsem a nevěřila, měla jsem i strach, že to nepůjde, a viděla jsem sama sebe...jak mám taky tu depku, ale Ty jsi to dokázala, jsi velká frajerka.. ale všichni jste skvělí...o tom žádná :-)
Mnooo, tak si jdu jednu zapálit, a pak ještě možná něco písnu :-) Zatím se mějte suprově.....jste moc fajn!
Přidat nový komentář