Ahoj, je vás tu moc a je tu spoustu dotazů, tak se pokusím krátce napsat, jak to bylo u mě. Přestala jsem 9. den užívání chmx, 2 dny jsem jen seděla, koukala do země a s tupým výrazem ve tváři cosi automaticky uvařila ( byl víkend) nemohla jsem vůbec nic dělat, jen jsem tiše trpěla . 3. den se to zlomilo a začala jsem něco dělat- to byl svátek 28.9. Od začátku jsem neměla chutě, říkala jsem tomu touhy po pocitu z nikotinu, ty vydržely 1 měsíc, ale sláby a pak postupně odcházely z mého života samy. Ostatní rituály jsem zachovala, nechtěl se mi měnit můj život, protože mě bavil tak jak běžel, jen to dělám bez cigaret. Ranní kávu jen piju u PC a čtu si vás atd. Po vysazení chmx. ( předčasně asi po 2 měsících, teď nevím přesně) se vůbec nic nezměnilo, moje touhy mě téměř opustily, fakt je to pohoda. Tak se nebojte, bojujte a trochu té pevné vůle přidejte, bez toho to nepůjde a že to není a nějakou chvilku nebude sranda - všiměte si, to tady nikdo nelibuje. Je to boj, ale stojí za to ! Radujte se, hecujte se, chvalte se za každou hodinu a odměňujte se !! Já vás hlídám..............
Přidat nový komentář