Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Chcete zhubnout? Známe spolehlivou a lékaři potvrzenou cestu

( Komerční prezentace | přečteno: 8807x )

Tisíckrát jste to zkoušeli a možná tisíckrát byli zklamáni. Investovali jste do přípravků na hubnutí tisíce, ale efekt se nedostavil. Chápeme, že už jste obezřetní a příště si budete opravdu pečlivě vybírat. Co vás ale může přesvědčit víc, než dietní plán, který je klinicky testovaný. Plán, na jehož vzniku se podíleli lékaři?

Cambridge Weight Plan (jehož součástí jsou produkty Cambridge Diet) je unikátní a klinicky testovaný dietní program. Byl vyvinut týmem vědeckých pracovníků v Cambridge v Anglii na základě výzkumů, které byly započaty v roce 1960 Dr. Alanem Howardem, výzkumným pracovníkem Fakulty medicíny University of Cambridge.  Doktor Howard začal dietu vyvíjet z obavy z rostoucí obezity a zdravotních problémů s ní souvisejících. Rozhodl se tedy najít prostředek, který by lidem efektivně, rychle a bezpečně pomohl dosáhnout zdravou váhu. Po mnoha letech výzkumů a klinických testů byla dieta nejdříve uvedena na trh v USA, kde si získala ohromnou oblibu. V roce 1984 bratr Dr. Alana Howarda Roger dietu uvedl na trh i ve Velké Británii.

Cambridge Weight PlanOd té doby se Cambridge Diet distribuuje v mnoha zemích světa a pomohla více než 25 milionům lidí vyřešit jejich problémy s nadváhou. V České republice bylo první Cambridge centrum pro snižování váhy otevřeno v roce 2000. Od té doby vzniklo již více jak 50 poradních míst. Od prvního uvedení diety na trh byl nejen změněn obal, ale také vylepšeny a rozšířeny nabízené chutě a receptura byla přizpůsobena podle nejnovějších vědeckých poznatků. Hubnoucí jsou pod stálým dohledem certifikovaného poradce, získají i podrobný program přechodu na pevnou stravu a program udržení získané ideální váhy. Jediná věc se od té doby nezměnila - a tou je soustavná snaha vylepšovat a zkoumat.

Cambridge Diet je první ze skupiny velmi nízkoenergetických diet VLCD, které se dnes používají pro bezpečné snižování nadváhy, zvláště u pacientů, kde konvenční diety nepomohly.

Produkty Cambridge Diet jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví České republiky jako potravina určená pro nízkoenergetickou, zvláštní výživu a snižování tělesné hmotnosti. Široký sortiment Cambridge Diet zahrnuje také produkty Lactose free – tedy určené pro lidi s alergií na laktózu.

Plnohodnotná náhrada stravy

Dietní plán Cambridge Diet Cambridge Dietnahradí celodenní stravu plnohodnotným programem nápojů a polévek, kaší a žvýkacích tyčinek, které představují denní příjem 417 - 556 kcal. Každá porce, tedy sáček dietního nápoje nebo polévky má 139 kcal, zároveň však obsahuje třetinu doporučené denní dávky vitaminů, minerálů a stopových prvků. Tři porce Cambridge Diet tedy dodají tělu 100 procent doporučené denní dávky vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Mechanismus diety

Tělo ukládá energii ve dvou formách: jako tuky a jako sacharidy – ty v podobě glykogenů uložených v játrech. A právě zásoby tuků se chcete zbavit. Cambridge Diet v těle nastartuje postupně mechanismus, díky kterému tělo začne využívat jako zdroj energie právě vlastní tukové zásoby.

Po dvou týdnech užívání Cambridge Diet se doporučuje začít s pohybem. Ideální je jízda na kole, plavání či chůze.

Nejlepších výsledků hubnutí dosáhnete, pokud přejdete po určitou dobu zcela na Cambridge Diet. Každý kdo se rozhodne pro snížení nadváhy, projde čtyřmi etapami kontroly váhy – příprava, hubnutí, stabilizace a udržování.

Klinické efekty

Cambridge Diet jako jediný zdroj výživy je účinný a bezpečný způsob rychlého snížení nadváhy. Bylo prokázáno, že diety s velmi nízkým obsahem kalorií jako je Cambridge Diet šetří tělesné bílkoviny. Je vhodná i pro osoby, které potřebují snížit nadváhu o menší množství kilogramů. VLCD diety nemají žádný negativní vliv na klidový metabolismus, který se rychle obnoví, jakmile dojde k opětovnému příjmu pevné potravy.

www.cambridge-diet.cz

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce