Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Ahoj, přispěju zkušeností. Je blbost tyhle prášky brát jednorázově při bolesti zubů apod. chvilku trvá než se s tím tělo srovná. Po výhřezu ploténky v březnu jsem se ho odhodlal brát, Tramabene 50, ze začátku kvůli silné bolesti jsem byl na takových 5 prášcích po 4 hodinách, jak bolest mizela snižoval jsem na dva, jeden ráno a večer. Už měsíc si říkám, že to potřebují vysadit bych zjistil, jak moc záda bolí bez toho. Dvakrát jsem to vyzkoušel ale nevydržel minulý měsíc. Nyní se mi blíží termín možné operace tak už jsem to dal. Doma jsem na to upozornil rodinu, v práci kolegy, že budu utahaný a protivný a dneska po třech dnech už to trochu jde. Pokud tedy máte bolesti nebojte se toho, lepší než trpět, pokud přejdou snižujte postupem dodávku a připravte na to blízké, dobré je vzít pár dnu volna a ležet, nejvíc mi to připomíná chřipku. Hodně štěstí všem.

Přidat nový komentář