Dobrý dem chci se zeptat.,zda tu má nebo měl, zo co já stává semi každý den myšlenky nemoci někdy mislim ze to je semnou ,špatný ale u lékaře mi nic nenašli také mam kazdo dění vidění nebo li gdis něco dělám tak jsi říkám že tohle jse mi US stalo nebo při.leženi koukám na televizi a pride,cera a já tu chvíli říkám tohle jsem US viděl a tak má tu negdo to samé a jak se stim mám zbavit děkuji za info
Ahojky, je to už rok a půl co jsem začala trpět občasnou úzkostí. Předcházel tomu dlouhodobý stres a těžký porod. Během dne mě zničeho nic začal přepadávat nesnesitelný strach, který byl doprovázen bušením srdce, zhoršením dýchání a pocitem na omdlení. Nejdříve jsem si myslela, že by to mohly být problémy se srdcem, ale po různých vyšetřeních jsem byla poslána k psychiatrovi, který stanovil diagnózu: panická úzkost. V současnosti beru Citalec a v celku už je mi dobře. Jen občas, když jsem ve stresu a začne mě to zase chytat, tak si musím vzít půlku Lexaurinu. Párkrát jsem měla takový záchvat, že jsem si myslela, že jsou to moje poslední minuty. Od té doby mám taky strašný strach ze smrti. Máte někdo podobné problémy? Zdraví Martika

Přidat nový komentář