Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Zdravím všechny... Ivane to co popisuješ je evidentně od páteře-třes ruky,boleslti nohou atd.Dál popisuješ v podstatě ty samé příznaky jako mám já / bolest krč pát+levá ruka/ Nechci tě plašit,ale já byla již na třech kontrolách po operaci na mé neurochirurgii ,a OBYCEJNY rentgen mi NIC neukázal-vše bylo ok..Až CT + MR co mi ted udělali odhalili že tam problém /viz výše/ opravdu mám..Snímky zatím viděla jen má neuroložka a ta si nemyslí že to bude hned k reoperaci..Ale taky si netroufá to posoudit,neb není neurochirurg.Takže s tím až v září frčím do Liberce a uvidíme. Nedělám z toho vědu,jsem štastná že mi operací ustalo motání hlavy,a uvolnila se mícha.ZDENKO,dokud to fyzicky i psych.zvládáš tak si vyčkávej.Máš tam tu míchu utlačenou,bud opatrná.Oni dr většinou prognozujou horší konce..No zřejmě tě to fakt jednou asi stejně nemine. MONI jak ty ???? Mějte se dobře jak to jen půjde...páá ivana

Přidat nový komentář