Ahoj Ivano, já jsem tady nová, i když mám po operaci krční páteře 5 měsíců. Měla jsem hodně velkých výrůstků, takže až po operaci mi můj doktor na rovinu řekl, co hrozilo. a kromě toho mi měnily plotýnku c5/6, s tím že pod ní je další načatá k operaci. Něco se hodně zlepšilo, něco ne. Myslím, že mně trošku zametli s rehabkou, cvičili jen krk, takže nyní mám rozsah pohybu snad lepší než kdy jindy, ale na moje stížnosti, že mně dál brní lopatka, pálí záda, v noci otéká ruka a necítím prsty, mi řekli, že to je možné....Ale co se mně ted stalo - mám asi to samé praskání v krku - kdykoli otočím nějak blbě hlavu - v noci to i vzbudí. já to přirovnávám ke křemenům, které se třou o sebe, ale ty jehlice sedí taky. Zítra jdu k neurochirugovi, který mně operoval Na Homolce, uvidím, snad mi pomůže dál. taky chci být zdravá, i když vím, že to už nikdy úplně nebudu. ale nemůžu psát na pc, padají mně věci z ruky, jíst v resturaci - jsem jako mimino :-), a vůbec sedět u stolu nebo na gauči je po pár minutách utrpení. tak nevím, co budu vůbec dělat. Najít někoho, kdo mi fakt pomůže s rehabkou, tak to třeba bude to, co potřebuji, ale jak mám vědět, že ten ke komu chodím, mi fakt pomůže. To samé -chci posilovat záda jako taková, ale sama to nezvládnu, a jak mám vědět, že ten dotyčný odborník je fakt odborník. tak doufám, v práci mi nevěří, že se nemohu vrátit, navíc ten stres tam , mi to jen zhoršuje..., protože okamžitě zatuhnu celá :-).
Takže - zítra snad zjistím, co to chrastění v krku je!
Marta
Přidat nový komentář