Ahojky holky!
vy jste zlatíčka !!! To je přesně to, co potřebuji - povzbuzení, potěšení, zkušenost a nadhled - což mě teď chybí !! To mátshopnost pochopit právě vy , - jelikož víte , jeké to je a vcítíte se !!
Jak říkám : já v podst. v podvědomí vím, že to tak asi musí být , že to muselo přijít - ale právě to je o to je to horší , že táák dlouhou dobu sem bojovala ,tiše trpěla a společně s " tichým " příslibem doktorů čekala , že to půjde a " ustoupí " to ! Po takové době , jistě samy chápete , sem fakt celkově " vyčerpaná " - navíc , když silou vůle sem si navodila v celku bezpolestný stav - ( ovšem také možný stav před bouří , že ? ). proto opravdu lituji , že sem slepě poslouchala neurology a nešla za Dr. na neurochir. dřív , ale když já na bolesti zad sem zvyklá léta , a vždy to nějak " rozchodila " tak sem věřila , že to dokážu zas ! - ono , když r teď relativně "nebolí " - tak vás ta operace opravdu vyděsí, věřte mi !!
Ale vážně doufám , že DR. by si nepřidělávali zbytečné starosti .Teď navíc je toho na mě moc k tomu ty gynekol.problémy - snad si to " vyžeru " teď a pak bude pokoj.
Tak doufám , že budu slušně fungovat - moc toho nenaspím,ten víc jak rok stresu je znát - a snad neskončím u " DOC. CHocholouška na psychině "" !
Mě pomáhají positivní zprávy od vás a opravdu upřímně všem přeji zdaření všech zákroků a uzdravení a jen to nejlepší - a těší mě každá dobrá zpráva - jak je zdraví , jde vše samo!!
Jsem aktivní, moc ráda se sterám o rodinu, domácnost , úklid, vaření, příroda, knížky atd. - a doufám , že to půjde dál. manžel a syn jsou mi oporou - tak to MUSÍM ZVLÁDNOUT !!
Ale sem teď zesláblá ,hl. psych. - tak se sama nesnáším a říkám si : nikdy si to neměla jednoduché v životě , tak bojuj !!
Platí přece - víra tvá tě uzdraví !!
Holky , tak se opatrujte , bojujte, čekáme samé dobré zprávy - myslím na vás a VŠEM MOC DĚKUJI !!
Jani, přírodu shcvaluji, mám ráda procházky , kolo, výlety atd. Jen na sebe buď na koni opatrná. A neboj, štítná žláza to je boj - ale znám dost lidí , co mají problémy - a OPRAVDU TO CHCE ČAS A VYCHYTAT to - a pak budeš mít pokoj. Jen nevím , zda nějaké ty problémy nemáš i kté páteři - úzkost,slabo , atd . je toho na nás moc , znám to taky . Tak " neodmlouvej " a hajdy na konzult. na neurochirurgii - pro klid !!
Míšo , dík za slova - máš toho sama dost - a dokážeš potěšit a ppovzbudit , už jen tím , že vlastně " klasická operace a náprava " ti pomohla - nebýt vroz. vady - tak si v poho.,že ? To je mi líto. ale dnes jde věda dopředu , co včera neléčili, dnes není problém - tak vydrž.
Mějte se fajn. a dejte o sobě všichni vědět !!
Páá.Rena
Přidat nový komentář