Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
děkuji moc moniko ! byl jsem v brně ve středu jako jen na konzultaci co on na to a po minutě dr.máca (mimochodem opravdu pohodový člověk) řekl..okamžitě operovat.mám tam 2 osteofzty a zbroušenou plotýnku takže plotýnka a odstranit ty výrustky.bolesti mám jak kdy...třeba ted měsíc vubec nic a to dost tvrdě manuelně makám ! ale třeba před měsícem docela hruza.trochu necitlivost první v levé ruce a ted i v prave..jinak všechno ok.chci vědět v jakém jai byla stavu po operaci...třeba dejme tomu po 14 dnech nebo 3 týdnech.jestli se dá normálně vegetovat.kdy jsi mohla trochu utáčet hlavou a jak se dlouho nosí ten tvrdý límec.za jak dlouho jsi třeba šla po operaci do práce.nebo třeba za jak dlouho po operaci by skoro nikdo nepoznal že jsi tam byla .-) ted jsem fakt docela v pohodě a nebolí to ale řekl že už tam mám otok míchy......proto potřebuji kvuli plánum do budoucna na několík týdnu a měsícu dopředu znát jak na tom asi budu.vím že je to člověk od člověka ale vzhledem k tomu že tam jdu "skoro zdravý" :-) a jdu normálně do práce ještě den před nástupem na operaci chci vědět jak se z toho rychle dostanu.prostě všechno :-) díky za ochotu !!!

Přidat nový komentář