Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj Romčo,tak se ozývám,jak jsem slíbila,byla jsem 18.1.u primářky rehabilitace dostala jsem 8 masáží,nějaké cvičení ale hlavně píšu kvůli těm lázním,mám je už napsané,ale podat se musí 3 měs.od operace a do lázní musím až 6 měs.od operace,dřív ne,to mi všude doktoři připomínali,bylo mi taky doporučeno,ať si lázně na tu dobu zabukuju aby tam bylo místo,protože by mě pak přidělili jinam,tak jsem tam dnes byla a mám to vyřízené,termín,ubytování v léčebně,domlouvali jsme se na poplatkách,ze zákona se platí 60 kč.denně,pak nějakých 7 kč,a za jednolůžkový pokoj 200 kč a za dvojlůž.90 kč,mě našla ještě bez doplatku,vyřizovala jsem to na recepci.může se to objednat i telefonicky,jestli budeš mít zájem,číslo mám,nechci to tady všechno podrobně vypisovat,bylo tam krásně i teď v zimě,hlavně to mám asi 30 min .od domova,hlavně se může o víkend domů.Náhradní lízně mi napsali Jánské,ale tam by se mi nechtělo,tak se měj krásně a buď v pohodě,pááá E
Přidat nový komentář