Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.
díky renčo za ospověd :-) no ukazoval mě na pr že ten tlak na míchu zpusobuje už otok míchy a proto hned operovat. pracuji v barumce tak sji dovedeš představit jak se nadřu :-) a všechno ted zvládám v pohodě a bolí to jen málo.jenže na jednom vyšetření našli už poškozené nervy a před měsícem mě tekli slzy bolestí když jsem pracoval.dnes mě začala pomalu znecilivět zase levá ruka :-/ i když jen málo.řekl hned operovat a našel termín za 3 týdny...a to hned při první konzultaci :-) nebojím se protoře mám tohle samé za sebou už jednou a bylo to při bederní páteři a mám místo plotýnky titan a sešroubované tři obratle.po 8 letech běhám s batohem po horách a brutálně makám.vše je ok :-) chtělo to jen posílit zádové a hlavně břišní svalstvo ! ted absolutně žádné bolesti. takže trochu vím do čeho jdu jen nevím nakolik je to rozdíl od bederní páteře ta krční ! myslím rehabilitace a bolesti po operaci.
Přidat nový komentář