Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Zdravím Vás Jarko, stejné problémy jako Vy nemám. Jem po dvou operacích krční páteře, první byla v roce 98 a ta mi prý zachránila život, od vozíčku. Druhá byla loni v listopadu, přičemž v červnu jsem přestala na 3týdny chodit a pak byla 2 měsíce v silných křečích do levé nohy. Střešovice to zametli pod koberec (tehdejší primář neurologie) a přez známé jsem se dostala na Homolku, kde mě během měsíce odoperovali. Do dubna bylo vše v naprostém pořádku a od dubna se to vše vrací a přibývají obtíže, jelikož mi C2 tlačí na míchu (zatím jen na míchu, v listopadu než tam uvolnili tlak, tak to tlačilo i na malý mozeček-centrum rovnováhy). Mám tupé bolesti od loktlů a kolen do prstů (do určité části), brní ruce nohy a obličej, špatně se mi polyká, dýchá a často se ošklivě dusím, špičky u nohou mi často zakopávají, motá se mi skoro pořád hlava a od srpna mám skoro denně bolesti hlavy a někdy je mi na zvracení. 27 jedu na neurologii na kontrolu a čekám, že mě dr. pošle asi na další vyšetření, protože takhle to nejde. Koukám že jsem se hodně rozepsala. Odkud jste? a kde vás léčí? držím Vám palce, aby se to vyřešilo, a kdyžby jste si chtěla popovídat, tak klidně písněte na můj mejl. [email protected]

Přidat nový komentář