Ahoj Reni,tak jsem dnes byla na tý kontrole po třech měsících od operace a víš jak jsem psala,že se hrozně bojím jak dopadnu,protože jsem se cítila dobře a jak mě otrnulo,tak jsem na sebe moc nedávala pozor a hnula si s krkem a pak měla asi deset dní fakt ve¨lký bolesti,že jsem si ještě ráda znova nasadila límec,tak vše dopadlo dobře,dělali mě 4 rentgeny a je to vpořádku,strašně jsem si oddechla,můžu už i zvedat vnučku(1.5r)a to rameno jak mě bolí,se rozcvičí,akorát jsem v tý radosti se zapoměla zeptat na to praskání v hlavě ale když jsem viděla ty snímky,tak si myslím,že to taky časem přejde,teď poslední dny mě to zrovna dost bolí ale MUDr.Kučera říkal,že to je taky tím počasím,lázně mi napsal na duben až květen,jak jsem ti psala,abys šla na tu operaci,tak jsem myslela tu gynekologickou,já vím,že se ti do krční nechce,na to musí člověk uzrát,mě když řekli prvně ,jestli uvažuju o krční operaci,tak jsem si to vůbec neuměla představit,že bych na ní šla,no a vidíš ,mám to za sebou,tak si to promysli a časem se třeba taky rozhodneš,když budeš cokoliv potřebovat vědět,napiš a ptej se ,moc ti držím palce,ať ti vše dobře dopadne moc ti to přeju,pa Ella
Přidat nový komentář