Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj..Na operaci v Liberci jsem čekala 1,5 měsíce /jsem 9 měs.po operaci/.Nástup jsem měla v sobotu a operace byla v pondělí.Někdo nastupuje i den předem.Sestřičky super,doktoři taky.Jídlo nám všem tam moc chutnalo.Ráno před operací se vysprchuješ,dají ti ztahov.punčochy kvůli žílám,a injekci na uvolnění a jednu do břicha.Pak tě vezou vytahem na sál.Tam je úplně skvělý tým lidí,jsou tam hrozně milý,rychlý a jsou skvěle sehraný..Napíchnou ti kanylu do ruky-zvrchu pěsti,tu kanylu máš v ruce stále pak celý pobyt tam.Napíchají ještě kanyly do žíly normálně,jako při odběrech, ty máš jen po dobu operace.Pak tě uspí dýchací maskou a probudíš se třeba ve výtahu zpět.Jedeš na JIP-já tam byla jen 3 hodiny.Probudila jsem se v tvrdém umělém pevném límci..Na JIP můžeš být i třeba do druhého dne,ale krční páteře většinou jsou tam jen na pár hodin.Já po 3 hod na JIPU zpět na pokoj,vůbec nic mi nebylo,obvolávala jsem si známý atd,na pokoji bylo veselo jako bych nikde nebyla.Vážně VUBEC SE NICEHO NEBOJ !!! Jo cévka z rány je do druhého dne a zároven taky ten tvrdej límec.Ten ti odeberou 24 hod po OP,a vyndají cévku.Víc bys žádný límec mít neměla.Už vůbec.Liberec má metodu,že máš límec prostě den po operaci a pak nic,ani doma,ani na minutu.Záleží ale jak komplikovanou má člověk operaci.Je možné že ho třeba můžeš občas mít pak.Večer po OP mi dali jídlo.Z postele až druhý den ráno,to když vyndají cévku.Pak už můžeš normálně chodit si sama jak chceš,Večer po oper to začalo přicházet k sobě.Rekneš si na noc o infuze na na bolest,měla jsem je obě noci.Přez den ti dají léky.Od druhého dne jsem si tam lítala,bez problémů po budově,pomáhala ostat pacientům atd.Bylo mi tam fakt dobře.Strach není na místě.Operaci prospíš a případné bolesti se tlumí léky,vážně ani nebudeš vědět že něco proběhlo.Oper byla pondělí a domů jsem šla čtvrtek.Autem,bez límce.Jen jsem byla unavenější..V pátek už jsem si jezdila po městě autem sama,nákup,úklid,vše pomaleji ale sama.Nikdo na mě krom jizvy na krku /budeš ji mít zřejmě vpředu,při horších stavech operaují zadem/,nepoznal že jsem po operaci.Klidně bych šla do toho znovu.V Liberci jsou fakt machři,hlavně na krční páteř.Měla jsem a mám k nim absolutní důvěru !! Tak zatím takto,případně se dotazuj dál. Jen poprosím o jméno ? díky.A informuj jak to vše probíhá a termín atd..Díky. ivana
Přidat nový komentář