Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Ahojky Jaruško , jsem moc ráda, že jsi se ozvala,myslela jsem na Tebe copak je s Tebou , že se neozýváš.Juuu to musí být hrozné ty bolesti , a máš už je tak dlouho viď . Pomáhají aspoň ty obstřiky ?? Myslím, že to brnění prstů na noze s tím asi souvisí - s krční páteří . Mě úplně ze dne na den začaly brnět nohy , jsou těžké jako když dřevěné , děsně špatně se chodí , nohy jsou i slabé :-(( , no řeknu ti nic moc . Tak už jsem souhlasila s operací a když uviděl ortoped který mě bude operovat snímek z MR tak řekl ten verdikt o těch dvou operacích zaráz . No uvidím co to bude , ale je fakt, že jak je útlak míchy , tak se operaci nedá vyhnout . Termín byl až tak moc pozdě - 15.3. , prý když se mi to chození ještě víc zhorší tak půjdu jako akutní , tak snad ještě vydržím . Na operaci jdu do Brna - Bohunic . Jaruško držím palečky, ať je ti jen líp a nemáš takové bolesti . Ozvy se jak budeš moci . Všechny moc zdravím a piště a pište jakpak se máte ať jsi sdělujeme zkušennosti . Mějte se krááásně .

Přidat nový komentář