Ahoj holky, Jaruško budu moc držet pěsti ať dopadneš dobře na neurochirurgii , ale myslím si , že by se Ti po operaci ulevilo . Ty nohy možná budou taky od krční páteře, já měla před operací to stejné , nohy jak z olova, strašně špatně se mi chodilo a ke konci už to šlo hodně z těžka a hlavně ze schodů byl problém nebo vystoupit z tramvaje to byl horor . Akorát ta ruka , brní pořád , ale to je tím, že to začlo skoro 2 roky před operací , kdybych na ni šla o hodně dříve tak to mohlo být lepší . Operace se neboj ,opravdu , já jsem hrozný strašpytel a bolest jsem vůbec necítila , každý den je ti lépe a lépe . A ty nohy mám po operaci úplně v pohodě , to byla úleva . Akorát ta hlava se mi nikdy netočila s ní jsem problémy neměla , ale hodně to tu holky psaly , takže to asi k tomu taky patří. Jaruško, pokud můžu poradit , neodkládej operaci , ono s těmi problémy stejně asi musí být a opravdu se neboj , všechny ty vyšetření před operací /EMG.../ byly daleko horší . Jo jo jsem stále na PN , až 17.5 jdu na kontrolu k operatérovi a mám už zažádáno o lázně, tak nechci přerušovat PN to se fakt nevyplatí . Od 22.5 budu chodit na rehabky , ale zatím mi dali jen cvičení na páteř a držení těla, masáž zatím ne . Určitě se ozvi jak jsi dopadla .
Mili - já mám problémy s levou rukou a taky všechno nosím v lévé ruce, jak kabelku tak třeba nákup , je fakt, že to asi s tím souvisí . Ty problémy s nohama jsi měla i před operací nebo to začalo až teď ??? Mili dělá ti teď po operaci něco změna počasí ?? Reaguješ na to ???Zdravím vás holky a hlavně málo problémů s tou naší páteří . Marci
Přidat nový komentář