Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Pěkný den všem, se zánětem prostaty jsem ležel dohromady 3 měsíce. Bral jsem mnoho různých antibiotik a byl jsem dokonce hospitalizován v nemocnici. Akutní zánět mi přešel do chronického. Trpěl jsem stále velkými bolestmi, na které běžná analgetika příliš nezabírají. Po mnoha probděných nocích a velkých bolestech jsem byl dosti na dně. Mám výborného urologa (který mi dal níže uvedenou radu) s tím že mi sdělil, že někteří lidé s tímto problémem končí na dlouhodobé invaliditě. I proto jsem se rozhodl přidat následující informaci. V případě, že máte velké bolesti na hrázi, vystřelování do nohou, v konečníku atd. a omezují Vás v životě je nejlepší se obrátit na ambulanci bolesti - specializované pracoviště na vybraných nemocnicích. Na ambulanci bolesti mi předepsali prášky Lyrika, které beru pravidelně každý den zlepšili můj stav o 95%. Kromě toho mohou být předepsány antidepresiva, které také v tomto případě snižují vnímání nepříjemné bolesti. V případě problému se spánkem z důvodu bolestivých potíží mohou být předepsány prášky na spaní a v případě velkých bolestí i silnější prášky proti bolesti. Ambulance bolesti je místo, kde mi pomohli velmi rychle a účinně - radikální zlepšení do 24 hodin. Bohužel čekací doby bývají na těchto pracovištích dosti dlouhé. Já mohu pouze doporučit v Brně nemocnici na Žlutém kopci, kde berou do několika dnů. Jinde to může trvat i měsíce. Až se člověk zbaví nejhorších bolestí, poté může začít léčbu alternativní cestou (dieta či další možnosti). Hodně štěstí přeje Eda nyní už zase neposeda.:-)

Přidat nový komentář