Ahoj, přečetl jsem si celé fórum a chtěl bych se podělit o svůj problém. Začalo to před více než rokem, když jsem měl při močení šílenou bolest špičky penisu. Začalo mě i pobolívat v podbřišku, tak jsem navštívil svého urologa. který zjistil v moči Enterococcus faealis. Dostal jsem Augmentin, s tím, že mám přijít na cystoskopii, kvůli nízké ufm. Na cystoskopii nic nenašli a protože mě antibiotika nedělaly dobře, tak mě doktorka řekla, že je mám vysadit. Dostal jsem letáček o chronické prostatitidě , že se neléčí a Tamsulosin. Také mě doktor řekl, že je to chronická prostatitida a zúžený páteřní kanál ( mám výhřez ploténky před 6 lety, který jsem zrehabilitoval). Za dva měsíce jsem skončil na pohotovosti s bolestí penisu a podbřišku, kde mě našli opět Enterococcus feacalis, nasazen Furolin - přeléčen. Zhruba za měsíc při výtěru z urety nalezen Staphylococcus heamolyticus, nasazen Doxyhexal tři balení. Po této léčbě se mě docela ulevilo, ale bolest v podbřišku trochu přetrvávala, tak jsem byl odeslán k neurologovi, MR páteře a zjištěn hemangion S2 bez dráždění míšního kořene. Začalo kolečko neurologie, neurochirurgie, urologie a znovu, furt dokola a nikdo nedokázal s určitostí říct od čeho jsou tyto bolesti.. Vystřídal jsem asi 5 urologů, bolest prý od zad, také je to věkem ( 52 ). PSA jsem měl nejvíce 1,09. Málem došlo na operaci zad. Dostal jsem se na rehabilitaci pánevního dna, kam chodím asi půl roku, ale bez nějakého valného výsledku. Bolí mě pod hranou pupku a pálí penis, nejvíc když sedím, nebo ležím na zádech. Občas mě bolí celé břicho, po sezení potřebuju levou nohu trochu rozchodit. Jsem trošku ve schizofrenní situaci, protože nevím od čeho bolest je, jestli páteř, nebo prostata a už nevím kam jít......... Po přečtení fóra a prací MUDr. Fugnera se přikláním k prostatě, ale v Brně asi nebude urolog, který by to potvrdil.
Přidat nový komentář