Autismus je vrozenou poruchou sociální interakce a komunikace. Jde o vadu ve vývoji a fungování mozku, kvůli které autisté odlišně vnímají běžné situace a neadekvátně na ně reagují. Mezinárodní den autismu, který připadá na 2. dubna, nám připomíná, že každý člověk s autismem je jedinečný a má právo na podporu, která mu umožní žít co nejplnohodnotnější život.
Ahoj chlapi, zdravím všechny. Vidím, že všichni máte bohaté zkušenosti s problémem s prostatou. Já v 50letech,necelý rok po prodělané chlam.inf.(zaléčeny antb-po nich vše testy STD negativní) jsem začal pociťovat, přesně ty problémy,které se zde mnohdy opakují. Tzn. tlaky v konečníku, píchání v kulkách, v kořeni penisu, v žaludu a moč.trubici. Občas to vystřelí po vnitřní straně stehna+bolest zad. Když sem s tím zašel k 1.doktorovi,myslel jsem si naivně, že je to něco standardního. Že napíše nějaké pilulky a bude to. Bohužel jsem zjistil po návštěvě asi 8 urologů a přečtení tohoto fóra,jaká je krutá realita. Doktoři se k tomu staví velmi laxně. Jeden mi sdělil,že to mám od zad. Ani mi neřekli žádnou diagnozu,prý že tam nic není. PSA se pohybuje opakovaně kolem 0,6. Nejsem sice doktor,ale umím si spojit,že to je s určitostí spojené s prodělanou infekcí. Nikdy předtím jsem takové příznaky neměl. Typoval bych to na bakteriální prostatitidu. Ale nevím, jak to mám ověřit odběry. Moč+výtěr z ur.+STD vše negativní. Jedinou bakterii co mi našli ve spermatu je citro. Koseri. Uměl by někdo poradit,jestli tato bakterie může způsobovat tyto problémy? Je možné, že by se chlamydie držely v prostatě a mohly by být pozitivní ve spermatu,přestože v moči a stěru z ur. jsou negativní?

Přidat nový komentář