Ahojte, davam update.
3 mesiace po dokonceni autovakciny tam mam zase Enterococcus Faecalisa v mensich mnozstvach ale uz v priamokultivacii. Nastastie priznaky sa skor lepsia. Teraz som mal vela stahovania a pohybu. Cistim prostatu najneskor kazdy druhy den, obcas sa stane, ze treti. Preslo mi to do bedrovych kosti/kycli z Vianoc po prostatickej masazi, z ktorej som mal trocha krvi na kondome. Mal som zrovna virosu (oslabenejsia imunita a hned nasadil Augmentin. Nasledne Klebsiella Aerogenes v mensich mnozstvach prirodzene rezistentna na vsetky oralne peniciliny, potom Cotrimoxazole, ktory ju precistil neviem na ako dlho, no ale v kyclich/bedrovych kostiach/svalstve, typy bolesti sa striedaju.
Pokracujem s Longidazou a Laferomaxom a rano&vecer Serrapeptazou + Quercitin Bromelain a dalsimi doplnkami sko Kurkumin so Zazvorom z GymBeam, C, Magnezium a Saw Palmetto. Planujem is do tej Gruzie kde mam bakteriofagy na mieru spravene, tak sa aspon vyuziju. E. Coli zatial dlhsie nikde. Dostal som ziadanku na novu autovakcinu, ktoru planujem podat po bakteriofagoch a fosfomycine s rifampicinom na cca. mesiace. V zalohe mam Sitafloxacin, mozno skusim na 10 dni, ale nechcem aby mi ublizil. Moje komercne bakteriofagy, na ktore mi nakoniec nevysla citlivost a mal som ich uz nakupene pomohli jednemu Nemcovi, ktory to odomna kupil cez Ebay.
Takze taky update pre ostatnych, ze sa to moze zlepsit, prostata sa musi preliecit a potom cistit kazdy druhy den najneskor, aby toxiny a bakterie isli cim skor prec. Ak mate nejaku imunitu, tak to zacne zvladat.
Do toho Laferomax z NCDs kliniky v Bratislave, ktory je skor na imunitu proti virusom, lebo to ma Interferon Alpha a nie Gamma. Ten je ale v Americkom lieku, ktory ma vela vedlajsich priznakov.
PS: Momentalne normalne zijem, sedim a niekedy to vobec neriesim. Obcas Kycle/Bedrove kosti, obcas malinkate pocity v urethre, ale to je ina bolest nez bolest prostaty, ktoru niektori z nas velmi dobre poznaju a vieme ake peklo to je. Uz mesiac mocak velmi dobry.
Jo s prostata je vyrazne lepsia od kedy som bol na konferencii "Boží moc uzdravuje" s pastorom Chuckom Parrym. 2x som bol uzdravovany a vzdy to bolo 2x lepsie, potom sa to vratilo na mierne horsie a nasledne postupne 4x lepsie a dalsie dni 10x lepsie a ta dalej!
Takže aj božia moc uzdravuje!
Spominal tam, ze fakta su diabol - no, fakt je, ze bakteria tam znova je, ale nelamem si uz nad tym tolko hlavu, pokial nemam vyraznejsie problemy.
Toľko k môjmu svedectvu v kombinacii všetkého. :-)
Pozdravujem a držím palce, nech sa vám darí z tohto svinstva dostať!
Přidat nový komentář