Ahoj Marku, ano, to, že předepisuje pořád stejné léky, to jsem také četl. Spíše mi šlo o to,jestli někoho vyléčil z problémů,nebo mu jinak pomohl. Já u něj již byl 2x a jeví se mi zatím dobře. Co se týká těch léků, tak na ostatních forech jsem zjistil,že ostatní lékaři předepisují také většinou stejné léky,navíc na slepo. Existuje spousta antb,ale jednotlivé skupiny mají stejnou účinnou látkou,akorát že jsou od jiného výrobce a pod jiným názvem. At je to s Klubalem jak chce, mě v první fázi pomohl tak, že udělal to, co ostatní doktoři ne. Udělal rozsáhlé testy. Kdybych potkal hned před cca 8 měsící doktora ,který by mi napsal antb,nemusel bych mít chronickou prostatitidu a spousta dalších symtomů. A proč jsem si tak jistý?Protože cca po měsíci užívání antb, se mi všechny symtomy zlepšily tak o polovinu. Uvidím, jeslti se dá do pořádku ještě ta prostata a jestli se to po vysazení antb nevrátí. Mě to způsobily chlamydie,samozřejmě moje blbost. Ale nevěřil bych,co všechno můžou tyhle zákeřné potvory způsobit. Přečetl jsem tisíce článků a našel jsem tam příznaky,které mám. Spousta jedinců ani neví, že chlamky prodělali.Kdysi tady psal jeden anonym,že za vším stojí chlamydie. To si nemyslím, ale mohou způsobit mnoho problémů,které si člověk nikdy nespojí.
Přidat nový komentář