Ahoj Martine, samozřejmě, že z odstranění prostaty mám obrovský strach. Něco takového postoupit. Je to nevratný krok s velkými riziky. Četl jsem příběhy mužů, kteří si to nechali udělat i v České republice. Budu mít schůzku s doc. Doleželem což je urolog, chirurg v Masarykově onkologickém ústavu. Když jsme se bavili dělal tuto operaci 11 muzům. 7-mi to pomohlo 4 nikoliv. Z čeho mám velkou hlavu je z toho, že jsem před cca 2 měsíci cítil, že mi bakterie, mikroorganismy, patogeny vletěly nejen do prostaty, ale do pánve. Tohle jsem naposledy zažil před 5 lety, kdy jsem šel z infekce do infekce a nakonec, kromě bakterií v prostatě došlo k zaléčení těchto organismů v pánvi. Celých 5 let se mi toto nestalo až před 2 měsíci. Ale jaké bakterie, mikroorganisy, patogeny? To fakt nevím a ani nevím jak to zjistit. Věř mi Martine, že bych cvičil každý den, což jsem také dělal, ale efekt se nedostavil. Navíc jsem jak jsem psal začal dělat Taiji, čikung, které teď dělat nemůžu. Věř mi, že jsem se snažil jakkoliv přijít na to, abych nemusel brát ATB. Nevím jak vyřešit bakterie v pánvi a není to prolínání bolestí v pánvi. To opravdu není. Čekal jsem do poslední chvíle než jsem ATB nyní začal brát jestli se stav nezlepší. Proto mám strach podstoupit operaci prostaty, protože v tuto chvíli zůstanou bakterie v pánvi. Zítra budu 4 týdny na ATB, ale necítím uzdravení. Cítím zlepšení, ale neuzdravení. Tento stav velmi dobře znám, protože je velmi zrádný a třeba do týdne bude vše zpět a buď stejné nebo jiné bakterie. 5 let se snažím dát dohromady střeva, všemi možnými způsoby. Já už těch možností opravdu moc nemám. Věř mi, že si přeji uzdravení, nastartování imunity, léčit se přírodně, hodně cvičit. Jen tak mimochodem před 4-5 měsíci jsem 3x týdně chodit 20 kilometrů denně. Teď jsem ve stavu, že téměř nedojdu k autu. Když řeknu, že příčinou je prostata, pánev - hlavně nervy, které tlačí na spodní záda a páteř lékaři mi to nevěří. To všechno dělá prostatitida u mě. Za 5 let mám skoro o 50kg méně. Stejně to nestačí. Můj osobní názor je ten, že mám: propustná střeva díky ATB, byť se snažím střeva dávat neustále dohromady, intraprostatitcký reflux moči a mnoho kalcifikací v prostatě. Sice jsou malé, ale je jich tam mnoho a oslabenou imunitu. Vše jsem se snažil během 5 let dávat dohromady. Ale nejde to. Nevím jak více si pomoci. Za každou radu, zkušenost budu nesmírně vděčný.
Přidat nový komentář