Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Viete, jak niektori riesia mikrobiom? Tak aj to treba riesit. V Gruzii mi kontrolovali stolicu a nasla sa tam premnozena Klebsiella Pneumoniae. Ze by som mal viac prezuvat a castejsie jest. No nenasli mi to aj v prostatickom sekrete zrazu? (ine vysledky nemali). Dufaju, ze je to kontaminant. Snad sa to tam nedostalo prostatickou masazou. Alebo to tam vzdy bolo a biofilmy ukazuju vsetky schovane potvory. Kazdopadne za ziadny priplatok som dostal 2x sirokospektralnejsie fagy a isiel s kompletne plnym kufrom (60% boli len fagy). Nechceli ma samozrejme pustit cez kontrolu. Skoro 7500 eur v prdeli. Chceli mi to dat do batozinoveho/zavazadloveho priestoru, kedy som im vravel, ze tam moze byt pod nulou a vsetky fagy sa znicia. Aj ked som mal sprievodny papier od doktorov, tak ma nechceli pustit kreteni..... tak som ich informoval vedla, povedali, ze nemozu garantovat, kolko tam bude stupnov, takze samozrejme to muselo ist so mnou. Ze nech sa pytam, ze to chcem precliet. Isiel som naspat a druhykrat ma to samozrejme na moju letenku nepustilo. Krical som do celej haly ze sa potrebujem dostat dalej (ziadny policajt, ziadne informacie, absolutna katastrofa!!!) a asi za 5 minut ma niekto pustil konecne. Isiel som znova kontrolou a chvalabohu sa na to vykaslali a nechali ma ist. Skoro som nestihol lietadlo... strasne rano. Problemy? Momentalne ziadne az na strasnu hnacku, ktora zacala z probiotik, ktore mi dali. Asi ich budem nejako miesat s mojimi kvalitnymi kde je zo 11 druhov a nikdy s nimi nebol problem. Co som dostal ine, lde ich bolo 20, som mal tiez hnacku. ___Aby som vam povedal moje skusenosti, tak vsetci maju pravdu, moze to byt mikrobiom ale aj nemusi, moze to byt psychosomaticke ale aj nemusi, moze to byt CPPS, ale aj nemusi. A samozrejme, moze to byt aj infekcia. Mozete mat faecalisa a nic vam nebude a moze byt prirodzenou sucastou vasho urogenitalneho traktu ale aj nemusi. Mozete mat patogennejsi typ, taky, co tam nebol prirodzene a dostal sa tam a vytvoril vam zapal/zanet. Tato infekcia ak vam spravi CPPS tak mate dve veci co musite riesit - vyriesit najprv infekciu a potom roky kegelovymi cvikmi (bacha zalezi presne akymi) liecit CPPS. Jo a samozrejme, ak ste v tom kruhu, tak depresie to este samozrejme zhorsuju. Je to svinstvo. Viete co je navtipnejsie? Len dva tyzdne brania autovakciny pred fagmi, mozno sposobili (neviem, pochybujem), ze E. Coli a E. Faecalisa mi v Gruzii nenasli. Ale samozrejme postupovali spravne, ze sa mozu schovavat v biofilmoch - ze to, citujem - ze ich nevidime, neznamena, ze tam nie su. Boli tam opakovane v kazdom teste pocas 1,5 roka. Chalani, citim, ze som na dobrej ceste k uzdraveniu. :-)

Přidat nový komentář