Inzerce https://www.lekarna.cz/vanocni-vyprodej/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vanocni-vyprodej

Chronicka prostatitida - pomohlo vam nieco???

Zdravim vsetkych! Pomohlo niekomu z vas (aspon ciastocne) nieco na chronicku prostatitidu? V mojom pripade viacero antibiotickych terapii nepomohlo, pritomne su tam enterokoky a koagulaza neg. stafylokoky plus korynobakterie v mnozstvach 10.3 az 10.5 cfu/ml. Bez ohladu na licbu je v exprimate plus minus to iste. Prostamol tiez nic moc, caj vrbovka trosku. Poprosim len reakcie ludi s tymto problemom, dileri bezte inam. P.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Martin

Matěji opravdu po antibiotikach z Japonska a fágů z Izraele jsi došel k Vrbovce malokvěté ?

Matej

Pre mna nie, pre Honzu. Bakterie mu tam teraz nenasli a ma problem s mocenim. Presne na to to je. Ja Vrbovku mam a nepijem ju, nepotrebujem ju. Veci sa nedaju generalizovat. Len to mam cele skrz prestudovane, tak mi to napadlo, ze mu ti pomoze.

Wabi

Tady je důkaz toho,jak může fungovat české zdravotnictví. Člověk má problémy s prostatou a místo toho, aby mu doktoři pomohli, tak ho šoupnou do cvokárny:-(

Matej

Zial to je tak vsade alebo este horsie na svete, zdravotnictvo v ČR je este k tomu na dobrej urovni. Len tento problem nikto z doktorov neriesi, nevedia si rady... toto by chcelo nejaku prezentaciu na TEDe, aby sa doktori spamatali a zacali konecne nieco robit, vsak toto nie je normalne...

Wabi

Ano, chtělo by to uvést na pravou míru. České zdravotnictví jsem přesvědčen, že je na velmi vysoké úrovni. Vážím si doktorů,kteří zvládnou vyměnit srdce,nebo další orgány,nebo jiné náročné operace........apod.....to jsou prostě kapacity. Tady jde spíše o přístup těch doktorů. Oni by samozřejmě také zvládli odstranit CPPS a chronické nemoci. Ale prostě nechtějí,je to velmi zdlouhavé a finančně náročné pro pojištovny.....na vysokých je to učí prostě jinak. Jsou prostě nástroji ve špatně nastaveném zdravotnickém systému,kde každému jde jen o prachy. Jinak si neumím vysvětlit,proč to za peníze v soukromých klinikách funnguje podstatně jinak,lépe.

HONZA

Pánové, mám ode dneška mírné pálení při močení. Odevzdal jsem ejakulát ke kultivaci. Od té doby tyto potíže. Bolesti sílí. Zítra mi dají vědět z Bulovky co je v primokultivaci. Už nevím jak dál. Jsem zcela vyčerpaný. V noci se budím bolestmi v podbříšku, které sílí. Cvičím, ale žádný efekt. Cítím zánět v prostatě, hlavně je to znát na šourku. Možností mám už opravdu velmi málo. Není to honění za bakteriemi, ale já jsem měl čisté kultivace a bylo mi dobře. Jakmile se mi objevili patogenní bakterie vše se rozjelo.

ALDA
1x

Já sem věděl že to není psychosomatického rázu, ati lidé co tu psali že si vymyšlíte a máte brat antidepresiva a navštívit cvokaře by se měli chytnout za nos. a ti lekaři co vás tam poslali na psychiatriji, to je kapitola sama osobě tam tě pošlou když už nevěděj kudy kam a nakone zjistíte že ste tam byl úplně zbytečně.

Matej

Hele, psychoterapia moze troska pomoct, bacha na to. Ja doteraz beriem kvoli tomu antidepresiva ktore uz chcem vysadit ale musim na Slovensko. Ked budem u svojho psychiatra, tak si vypytam od neho studiu, o ktorej vravel mojej mamke. Vraj ten zapal priamo znizuje tvorbu serotoninu. Je to ako barla pre nemohuceho, ktory ma problem chodit. Ja som mamke rovno povedal z ucty k nej, ked som bol v najhorsom, ze sa chcem zabit. Z ucty k nej si to zasluzila pocut. Neni to pekne, ked to rodic pocuje, ale zasluzia si pocut vsetko, aby mohli urobit vsetko co je v ich silach, inak si to ti ludia potom vycitaju do smrti. Samozrejme ani nezavahala a hned zavolala jednemu urologovi, ktory napisal o prostatitide knizku a ten rovno povedal, ze to uz je zle a poradil psychiatra. Psycholog? K nicomu. To skor knaz mi viac pomohol... Dat si SSRI je najmensi problem a moze veci trocha zlepsit. Zlepsenie? Budem uprimny - 10-20%. Ale aj to 10-20% zlepsenie je lepsie, nez nic. Aj bolesti mate potom trocha mensia. Obcas dokazete vyskocit viac do pohody kym vas to zase neskroti na zem. Vtedy je to o 50% lepsie. Cim dlhsie su silne depresie, tym dlhsie sa liecia... takze ti, co citite, ze to potrebujete, nebojte sa vypytat si antidepresiva. Hned sa vas ale dobry psychiater spyta na povod a ci sa to da liecit. Lebo toto nie je liek, toto je miernenie zavaznych priznakov. V prostate su miliony nervov veducich do mozgu, clovek ma zviazane ruky, je ukotveny v rukach bolesti a smutku z toho celeho.

Matej

pardon, prve slovo - psychoterapia - psychiatria psychoterapia nepomoze :D

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Plánujete očkování proti žloutence?

24%
76%
Zatím hlasovalo 337 lidí

Mohlo by vás zajímat

Prevence ječného zrna

Dobrý den, posledních pár let často trpím na ječná / vlčí zrna. Ve většině případů samo nezmizí a vždy jsem donucen k zákroku v nemocnici, kde mi ho chirurgickou cestou odstraní. Dá se proti tomu nějak preventivně bojovat? Děkuji moc za odpověď.

Rakovinu slinivky lze úspěšně operovat - rozhoduje rychlost

Rakovina slinivky břišní patří k nejzávažnějším onkologickým onemocněním. Každý rok jí v České republice onemocní více než 2500 lidí a téměř 2300 pacientů na ni zemře. Existuje však šance na úspěšnou léčbu, pokud je co nejdříve zahájena.

Novorozenecký screening: Odběr z patičky dává dětem šanci na zdravé dětství

Novorozenecký screening je jedno z prvních vyšetření, které čeká každé miminko hned po narození. Jeho cílem je odhalit vzácná, ale závažná onemocnění ještě dříve, než se projeví. Díky tomu mohou lékaři začít s léčbou včas a předejít vážným komplikacím.

Zuby moudrosti: Proč zpravidla musejí „ven“?

Zuby moudrosti se objevují většinou až v dospělosti, kdy už ale bývá čelist plná. Kvůli nedostatku místa pak osmičky rostou křivě, utlačují okolní zuby nebo se prořezávají jen částečně. To vše vede k bolestem a zánětům. Proto je nutné mnohdy tyto zuby vytrhnout.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce