5. prosince je Mezinárodní den dobrovolníků. Ten má za cíl upozornit, jak moc významné a důležité jsou pro společnost dobrovolnické činnosti a zejména samotní dobrovolníci. Za vyhlášením tohoto dne stojí Organizace spojených národů. Dobrovolnická činnost je prováděna v mnoha oblastech a zdravotnictví není výjimkou.
Ahoj Lumíre, děkuji ti za tvůj pohled na danou věc. Jsem člověk, který se snaží najít řešení a vyléčit se. Bylo období, zatím nejdelší, které jsem měl a to jsem měl rok bez naprostých bolestí. Vše bylo naprosto v pořádku. Byl jsem opravdu štastný a život se obracel k lepšímu. Pracuji i na své duši to mi věř už celých 5 let, protože člověk je propojením fyzična, ale prozkoumat duchovní svět rozhodně stojí za to. Nyní jsem však v situaci, kterou znám před dobou 5 let, kdy jsem měl extrémní zdravotní potíže. A nyní jsou tyto potíže zpět. U mě se děje to, že vše jen nabývá na intenzitě. Věř mi, že je to pravda. A zatím jsem nenašel nic čím bych to mohl alespoň částečně zastavit. Snažím se tomu tolik nepodléhat, ale nedaří se mi to. To je fakt pravda.

Přidat nový komentář