Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Ahoj všichni,Kačko,jsem na tom stejně,jako Ty a Marta.Taky si pomáhám Neurolem a přesně se mi v hlavě honí to,co jsi napsala,totiž že se svět nezboří,protože ta dávka toho léku je opravdu minimální.Nesmíme nad sebou lámat hůl,i když nám třeba není dobře,opravdu to chce trpělivost.Já jsem teď docela v klidu,možná i proto,že mne nic mimořádného nečeká a tak se snažím čerpat síly do budoucna,užívat si ty dny,kdy se mi nic neděje.Nechci to zakřiknout!!!!!Bráním se euforii z toho,že teď funguju,protože vím,že to zase jednou bude jinak,ještě nejsem tak daleko,abych vše zvládal bez potíží.Červíček stále hlodá.....Ale hlavně mám pocit,že se to stále pomaloučku lepší,už dlouho jsem neměl tak silnou panickou poruchu,jako na začátku léčby.Jsem spíš někdy víc nervózní z toho,co mne čeká (úplně stejně jako Marta) a z toho pramení ty pochybnosti o sobě samém.Marto,naše potíže jsou opravdu stejné a po všech zkušennostech,které mám,to opravdu nikomu nepřeju.Ten pocit,že se mi v někde mezi lidmi rozpadne srdce,že tam omdlím a nikdo mi nebude schopen pomoct,že mi najednou všechno vadí,ať už je to hluk,nebo ticho,prostě cokoli,je vskutku šílený.Někdy se klepu mnoho dní před tím,než na tu situaci,ze které mám strach dojde,ale asi nejhorší to bývá vždycky večer před.Mohu si tisíckrát opakovat,že o nic nejde,jenže hlava to prostě odmítá a mozek myslí stále jen na to,jakej to bude trapas,až se tam někde sesypu.Je to prostě těžké,ale já stále věřím,že bude líp.A to také přeji Vám všem.František.

Přidat nový komentář