Přeji Vám krásný večer při čtení řádků,které Vám píšu.Snad jste Velikonoce prožili v příjemné pohodě a hlavně v klidu.To dnešní počasí škaredé,ale prázdniny byly a tak jsem prožila svátek s dcerkou,nebyla ve škole ,tak sem byla ráda,že nejsem alespon sama.Manžel byl služebně v Teplicích,ale nevadí,já budu v noci spinkat a on se vrátí a ráno otevřu očka a uvidím,jak pěkně chrupká,no tak to jen takový pocit radosti ani nevím jak mě napadlo to napsat,ale to je jedno ,mazat to nebudu,nikomu to přece neublíží,že jo?
Myško,Ty jsi Ostravačka,to je hezké.Děkuji za povzbuzení i mě to moc těší asi tak jako každého tady.Doma taky slyším ,že to zvládnu,že myslím pozitivně,ale to mě naučil život a má bývalá nemoc,ale dostala jsem se stoho.Tenkrát jsem myslela,že nic horšího mě nepotká,a ejhle!!! Ale já budu bojovat dál co to půjde,někdy je sice člověk v koncích,ale právě v té chvíli,je třeba říct,přestan a mazej kupředu.Jsme tady opravdu citliví lidé a právě proto to zvládneme,někdo možná za dlouho ,ALE DOKÁŽEME TO A UKÁŽEME SVĚTU,ŽE NENÍ NIC HORŠÍHO,NEŽ VZDÁT VLASTNÍ BOJ!!! Není mi zrona nejlíp,ale není třeba se znepokojovat,je to prostě tak-kolotoč pocitů a myšlenek se střídá,ale světlé chvilky jsou a za to jsem vděčná!!! Taky mě něco rozhodí a v té chvíli píšu a prosím o radu,většinou,když hodně čtu.A když pak vidím Ty Vaše krásné větičky tak jsem tak štastná,někdo by asi napsal,že ani nevíte jak,ale já si právě myslím,že Vy to moc dobře víte !!! A otom to je ,ta pomoc,podpora jste prostě v té chvíli,jako lék,který je bez vedlejších učinků a 100% zabere.Neznám Vás osobně,nevím co je v kom,ale jedno vím jistě ,že nás spojuje nemoc dušičky a dokážeme si věřit a to je moc krásné.Nejsem přející člověk a zlý,ale našla bych pár lidí,kteří by si zasloužili,alespon pár dnů zažít ty Naše stavy,aby věděli o co jde a hlavně aby přehodnotili svoje Priority.Myško zvládneš to,člověk když si myslí,že je na konci sil,tak zvládne právě ještě opravdu moc a ono je to vlastně moc dobře.Já jsem zatím stále bez denního neurolu,ale někdy to opravdu lehké není,ale nebráním se tomu,jen si vždy řeknu,že bylo hůř a tak si ho nevemu a nějak to uteče je večer,vezmu si ve 20 hodin Asentru a pak neurol at usnu a je ráno a tak nějak pořád dokola.Mám stále vnitřní třes,někdy víc a někdy ticho po pěšině,ale jasně i nervozita je ,ale neumím to popsat,nějak se to dá vydržet,možná ,že dělám chybu,že si ho neberu,ale alespon vím ,co se děje a co tělo dokáže!!! Taky mám chvíle ,kdy mě třeba nebaví vůbec nic,ale vždy se přemůžu a jdu si něco najít, třeba holit nohy at jsem nemocná ale pěkná.nejhorší je ,když není co dělat a vnímat to tělo ,které neposlouchá a tak se raději malinko poškrábu při holení,ale vím ,že jsem zvládla udělat něco pro sebe co mě těší a co jsem zvládla a to je to hlavní.Ale upřímně je to makačka,ale co bude líp musí!!!
A Františku Tobě,klobouk dolů,jsi důkaz čistoty, lásky a něžnosti,ohleduplnost a pokora to Tě plně charakterizuje a nám tak moc pomáhá.Některé ženské pohlaví tyhle pocity ani neznají,a jsou tak ochuzeny o to nejkrásnější.Člověk není dobrým člověkem bez citu a že je takových hodně,ale my se na ně můžeme jen povznést a kráčet dál a vlastně i poznávat všechny stránky života,bohužel i těch co prožíváme ted,ale to se nedá nic dělat.Dcerka mi jde dělat masáž zad ,tak se s Váma loučím a pišteJitka
Přidat nový komentář