Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Všechny srdečně zdravím.Kačko,přeji Ti,aby výlet do Londýna vyšel,abys tam načerpala další síly a aby jsi se v novém domečku cítila co možná nejlíp.Věřím,že si rychle zvykneš.To co píšeš o udržovacích dávkách,je stoprocentní pravda.Vidím to úplně stejně.Tak šťastnou cestu a opatruj se.Jitko,ono to u mne zdánlivě vypadá,že jsem v pohodě,ale zdaleka to tak není.Není mi nijak extrémně mizerně,můžu celkem běžně fungovat,ale pochybnosti a strach mám stále.Vím,že se toho budu zbavovat ještě dlouho,ale mám vůli bojovat,přeci to po tolika letech nevzdám.Opravdu se snažím držet co to jde,to jsi vystihla velice dobře,ale někdy mně to stojí spousty sil a přemáhání.Ony ty myšlenky na to,že se někde člověk sesype,jsou hodně unavující,navíc se tím obyčejně zabývám pár dní předem a v daný den jsem nervózní,neklidný a pořád se pozoruju a čekám,kdy to na mne přijde.Teď v poslední době vše obyčejně zvládám,ale ty dny a hodiny před,jsou fakt únavné.Nejhorší je vždycky to čekání na hodinu "H" snažím se nějak zabavit,abych vyhnal z hlavy co mně čeká,ale jde to ztuha.Jinak Ti moc děkuji za Tvé milé věty,které se týkají mé osoby.Velmi si toho vážím,věř,že i já čerpám z Vašich příspěvků nové síly a upřímně řečeno,sotva zapnu počítač,je tohle první stránka,kterou otevírám.Myslím,že jsme zde dobrá parta,kterou spojuje jeden veliký problém a je moc fajn,že se dokážeme navzájem povzbudit a podpořit a v neposlední řadě předat své zkušennosti.Tím chci zároveň všem na tomto fóru poděkovat,že nemyslí jen na své problémy,ale snaží se pomoci i druhým.V dnešním uspěchaném světě,je to jedna z věcí,která je čím dál víc vzácnější.Vážím si každého,kdo umí podat pomocnou ruku.To,že nemáš týden Neurol,je veliký pokrok.Myslím,že Tvoje lékařka má pravdu,opravdu nejde nic tak rychle,to léčení je hrozně zdlouhavé.Že Tě nic nebaví,je odvozeno od toho,že Ti není stoprocentně dobře.Pořád,každý den čekáš,že Ti bude líp,než včera,ale ono tak není a proto jsi tak "otrávená." To vylepšování stavu,nesmíš počítat na dny,ale minimálně na týdny.Určitě Ti nebude nyní na počátku léčby den ze dne líp a líp.Máš odvahu bojovat a to se mi moc líbí.To je ta správná cesta k celkovému zlepšení.Ale ta cesta je strašně,strašně dlouhá a trnitá,je to i cesta mezilidskými vztahy,cesta uvědomování si co mi je a jak k tomu přistupuji.Je to cesta vůle,bojovnosti a sebezapření.Všem přeji,aby na těch Vašich cestách,bylo těch trnů co nejméně.František.

Přidat nový komentář