Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Ahojky moji milí!!!Jsem moc ráda, že jsme se zase trochu rozepsali. Jíťo, věřím Ti, že se vyloženě těšíš k psych., !! Hele, já to měla a mám také tak, on je prostě odborník, lidí, jako jsme my má mraky a v podtstě je to u všech stejné, proto ví, co na to , když nezabere jedno, pomůže druhé.. Uvidíš, že časem bude vše lepší a lepší. Bohužel si myslím, že nebudeme asi nikdy stoprocentně ,,zdraví,,alepokud se stím smíříme, že jsme prostě takoví, tak vše budeme lépe a bez problémů snášet a brát, jak nám to život nadělil...Já se třesu kdysi zbavila, neměla jsem ho několik měsíců. Tak doufám, že zase zmizí. Je to však hodně nepříjemné. přesně, jak popisujete, nejhorší jsou rána, kdy se mozek nahodí a začne to. Ustoupí až odpoledne a večer je klid...Františku, jsi moje zlatíčko, dobře a asi po pravdě jsi to napsal. Opravdu jsou v mém životě veliké změny. Hlavně ten nový a krásný domov. Do toho Markétka. Do toho trochu strach, že letos nebudou kšefty a nic moc nevydělám..Nejvíc ale pociťuji tu změnu v bydlení,přestože je vše dokonalé, krásné,jsem z toho trochu paf..Zase ale uklízím, neustále upravuji a vše má své místo..Trvá mi to dýl, ale musím to prostě denně udělat......Chtěla bych se upřímně radovat, jako můj muž a dcera z toho nádherného bydlení..Ale také děkuji bihu, že nemám jiné potíže, jako loni-třes spojený s depkou, úzkostí a tragickýma myšlenkama..A ještě jedno jsem slyšela z úst odborníků-to, že jarní depky a vůbec psychické probléma jsou horší právě na jaře, ne, jak si mylně myslíme na podzim. Tak to nás snad může uklidnit:o)...Michale, nezapomenu, jak jsem také nejedla, klepala se jako ratlík-no to teď mám podobné bohužel-a byla ta rána strašná..Xanax jsem také brala, ale měla jsem dojem, že mi nezabírá tak, jako Neurol. Je pravda, že odborníci radí, že je to originální lék, sice zabere dýl, ale také déle působí na organismus... Tak lidi papa a myslím na vás !!
Přidat nový komentář