Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
ahojky mysko..dlouho jsi tady nebyla, ale bylo to pochopitelne..ples byl pekny, tedy klasicky maturitni, ale moje Marketka byla krasna, fakt!!! kazda z holek byla pekna, ale ona proste zarila:o))...vis, sice je menši, ale ma vlasy vlnité az na zadek/tedy ona si je zehli:o)/, blond, stihla, ....no nic.:o), proste dobry..verim, ze Ti nebylo nejlip tady v Cechach..hele , myslim, ze ta psych.teda fakt nic moc!!! to je klasika..oni Te vyslechnou, napisou AD a bez, polykej je a prijd se mi ukazat a povedet, zda to zabralo...je leosi mit psychiatra, zaroven psychologa, ktery to umi vysvetlit a dobre vyslechne tebe a vystihne, co a jak ti rict, takoveho mam ja...mozna by bylo dobre aspon zkusit tu psych.poradnu pres internet, kde ti nabizeji po zaplaceni i komunikaci pres skype...az se vratis, tak to zkus, myslim, ze sem ti pak mohu napsat email, kam se obratit, ja ve chvilich nejhorsich komunikovala i s nim po mailu..:o)).....jinak take beru Argofan..ted uz jeden.. za 3 tydny se stehujeme do baráku, tak se uz i tesim:o))..zatim papa a mej se v Maroku!! klidne ber i ty Xanaxy!! vsak ty vis:o)).........a co ty Frantisku? Myslela jsem na tebe, co tatinek..ja mam sveho tez vazne nemocneho, s cevama mozkovyma..bude mu teprve 66 let..no a v sobotu ho nasla maminka v bezvedomi u stolu..hned volala mne a zachranku..to bylo probuzeni, klepala jsem se nejdriv, ale kupodivu jsme vse zvladla s chladnou hlavou a neklatila se hned..tatka lezel na JIP, ted uz je na normal.pokoji a pujde domu ...je v mezich sveho normalu:o(((...je to tezky, ale je to zivot!! kazdy to ma nejak tady nastavene...nechci fylozofovat, radsi koncim!! vsem preji krasne dny s pevnou vuli!!

Přidat nový komentář