Svědění konečníku je nepříjemným a často trapným problémem, který může negativně ovlivnit kvalitu života. Existuje mnoho způsobů, jak svědění zmírnit, nejprve je ale třeba odhalit příčinu.
ahojky mysko..dlouho jsi tady nebyla, ale bylo to pochopitelne..ples byl pekny, tedy klasicky maturitni, ale moje Marketka byla krasna, fakt!!! kazda z holek byla pekna, ale ona proste zarila:o))...vis, sice je menši, ale ma vlasy vlnité az na zadek/tedy ona si je zehli:o)/, blond, stihla, ....no nic.:o), proste dobry..verim, ze Ti nebylo nejlip tady v Cechach..hele , myslim, ze ta psych.teda fakt nic moc!!! to je klasika..oni Te vyslechnou, napisou AD a bez, polykej je a prijd se mi ukazat a povedet, zda to zabralo...je leosi mit psychiatra, zaroven psychologa, ktery to umi vysvetlit a dobre vyslechne tebe a vystihne, co a jak ti rict, takoveho mam ja...mozna by bylo dobre aspon zkusit tu psych.poradnu pres internet, kde ti nabizeji po zaplaceni i komunikaci pres skype...az se vratis, tak to zkus, myslim, ze sem ti pak mohu napsat email, kam se obratit, ja ve chvilich nejhorsich komunikovala i s nim po mailu..:o)).....jinak take beru Argofan..ted uz jeden.. za 3 tydny se stehujeme do baráku, tak se uz i tesim:o))..zatim papa a mej se v Maroku!! klidne ber i ty Xanaxy!! vsak ty vis:o)).........a co ty Frantisku? Myslela jsem na tebe, co tatinek..ja mam sveho tez vazne nemocneho, s cevama mozkovyma..bude mu teprve 66 let..no a v sobotu ho nasla maminka v bezvedomi u stolu..hned volala mne a zachranku..to bylo probuzeni, klepala jsem se nejdriv, ale kupodivu jsme vse zvladla s chladnou hlavou a neklatila se hned..tatka lezel na JIP, ted uz je na normal.pokoji a pujde domu ...je v mezich sveho normalu:o(((...je to tezky, ale je to zivot!! kazdy to ma nejak tady nastavene...nechci fylozofovat, radsi koncim!! vsem preji krasne dny s pevnou vuli!!

Přidat nový komentář