Děkuji Lence,Kačce a Martě za povzbuzení a pochopení.Kačko,taky jsem dnes v noci mizerně spal,asi pětkrát jsem se probudil,ale pokaždé jsem zase zabral.Ale u mne to asi způsobila ta bolestná zpráva ze včerejška.Jinak já to zatím zvládám,uvidíme jak to půjde dál.Je prima,že máš vůli a sílu bojovat,protože schopnost nevzdávat to,je prvním důležitým krokem k úspěchu.Ájo, mám opravdu velkou radost,že se to s Tvým bratrem vyřešilo a snad ještě větší,že je Ti dobře a že jsi to tak skvěle zvládla.Oni ty krizové situace,které člověk zvládne,dodávají ohromnou sílu a sebevědomí do budoucna.Je sice nesmírně těžké se k tomu dopracovat,ale potom ta úleva stojí za všechno utrpení,které člověka svazovalo.Lenko,já se taky někdy cítím jak na houpačce,třeba ráno mi nic není a k večeru začnu pociťovat nejistotu,vadí mi každý zvuk,jsem sám sobě protivný,nic mi nejde.Takže to obyčejně dopadne tak,že si vlezu do pelíšku a snažím se usnout.Horší varianta i když se stejným koncem je,když cítím,že mi fakt začíná být bídně,to si obyčejně vezmu Neurol a hup do pelíšku.Většinou jsem potom ještě druhý den neklidný,ale postupem dne,jak zvládám jednotlivé situace,nabývám jistotu a věřím,že to byl jen prostě zase jeden úlet.Nestává se mi to často a zdaleka ty stavy nejsou tak hrozné,jako byly na začátku léčby,ale jsou tady,ještě stále se objevují.Naučil jsem se vážit si každé chvíle,kdy mi nic není,kdy mohu normálně žít,protože nikdy nevím,kdy mne to zase dostane.Jsem ale optimista a pevně věřím,že se mi tyto stavy budou objevovat čím dál tím méně a stejně tak i Vám všem,kteří prožíváte podobné neradostné chvíle.František.
Přidat nový komentář