jenomže nevědí, kam dřív skočit. Nekouřím pořád, neřád. Problém spočívá v tom, že mi nějak vypadlo od kdy, ale je to asi tak dvanáct??? dnů. Momentálně mě mnohem víc než kouření trápí, že se mi rozbila pračka, na vánoce nás bude deset a nevím, kam je všechny uložím, vánočky musím zadělat aspoň ze tří kil (uffffffffffffffff) a taky bych ráda zabalila, protože po vánocích chceme vypadnout na lyže do velkých hor. Sice je tu bílo a vlek jezdí, ale přece jenom to není úplně ono. Takže mi na nějaký stesk po cigaretě, zaplať Pánbůh nezbývá čas. Co se odvykání dotýče, nejsem zas tak orthodoxní, abych si nedopřála paipo, jenom proto že je to tyčinka, která se strká do pusy, ale e-cigareta mi přijde už dost o ústa, protože skutečně většinou obsahuje nikotin, i když se prý dělají i nějaké neškodné náplně. Osobně si myslím, že u nás, kuřáků, kteří jsme byli hodně závislí, se vyplatí brát champix toho půl roku, aby se právě člověk vyvaroval oněch pozdních chutí a toho, že nevydrží v době, kdy už má to nejhorší za sebou. Osobně nejsem takový tvrďák jako Míla, abych si to troufla ustát a pokud mi champix nestáhnou z prodeje, jsem odhodlaná brát ho nejmíň půl roku a možná i déle. Když jsem mohla roky cpát peníze do cigaret, můžu je ještě nějakou dobu cpát do champixu, pokud budu mít naději, že mi pomůže znovu nezačít. Je fakt, že se mi to snadno povídá, protože mi po něm nic není, zobu ho jak bonbony a těch pár černých dnů po poslední cigaretě byl bezpochyby absťák, protože teď už jsem relativně v pohodě (jen občas protivná, ale to už my, klimakterické dámy, občas býváme :-))). Takže pro případ, že bych se sem už nedostala, přeju Vám všem klidné, pohodové a požehnané svátky, naplněné veškerým dobrem kromě kouře. A Tobě, Zdeni, hodně, hodně síly a optimismu, abys Ty první vánoce přežila silnější a smířenější. Do Nového roku pak všem, aby byl příznivý, zdravý a bez nikotinu pro nás pro všechny.
Přidat nový komentář