Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Čavte tu..... Konečne troška pokoja, tak som tu. Michal mne psychoska vôbec Trittico nezvýšila na vyššie dávky. Teda ja fakt neviem.... Tie dva dni som nebral TR...,len pre skúšku, a bolo mi zle od riva.... tak som uz nechcel ešte aj TR... do seba pchať. Suseda skončila v nemocnici. Úplne jej vyplo nohy, nespala, neskutočné trasenie, bolesti, depresie, a nevedela dýchať. To asi je len zlomok toho co si prežila. Museli jej z maďarska doniesť iniekciu riva....., aby ju dostali stych kŕčov. A nasadili jej normálne rivotril. Aspoň toľko mi povedal jej manžel. Tak krásne to poriešili na na slovensku. A to je len suseda. Kde su ostatný ktorý ostali bez riva...... zo dňa, na deň. Je to smutné. Keby u nas distribúcia neskončila, berem rivo. Vsak fungoval som..... Nevedel som ,ze existujú AD a podobné od ktorých tiež človek ostane závislý. A to mi nikto nech nepovie, ze to nieje tak. Je to všetko tak zariadené, aby sme boli na tom závislý. Vsak business......

Přidat nový komentář