Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
AHOJTE :), tak já se nějaká držím na 0,125mg tělo občas bolí, už jsem 1 den vynechal, takže teď sem tam vynechám, když nebudu muset do práce, jdu na další level vysazování :) do konce roku čistý od RIVO a tak bude, žádné ústupky, Jozef no kolik bereš toho TRITTICA a proč to vynecháváš 2 dny-to je celkem hloupost, koncentruj se na to, co Ti radí Dr. navyšovat a brát pravidelně TRITTICO a vysazova Rivo, v tomto jsem s ní bohužel za jedno, myslím, že je to správný postup... :( Ono to Trittico Ti může nadobro od Riva pomoci, ale musíš ho brát pravidelně a tak jak máš, pamatuji si, že u Trittica jsou standartní dávky 150mg... 1/3 je 50mg a má se nasazovat 3 dny 1/3 3 dny 2/ a potom už celá tabletka, ty ho bereš už moc dlouho a stále půlíš druho část tabletky respektive druhou třetinu.. tak jste se domluvili s Dr či?

Přidat nový komentář