Kluci ahoj, já jsem zahlcená tady diskusními příspěvky. Jožko, pořád stejný, to vnitřní chvění je úmorné, nebýt jeho, tak dál vysazuju, mě fakt ničí ten fyzický absťák, fuj, kdy to skončí?? Michaeli, o Brintellixu jsem slyšela, že je to nové AD, ale mám těch 10 mg paroxetinu a ten už mám v hlavě taky tak zabudovaný, že vyměnit ho za něco jiné je velmi těžké. Navíc mám po všech aktivizujících AD zhoršený třes, třeba na sertralinu jsem se třepala neskutečně, spíš mám pořád v hlavě to trittico, že zkusím, měla jsem brát lyricu, kterou mám od lékařky předepsanou, ale ona mi buší se srdcem, tím pádem třes zase horší, možná jen vydržet ty začátky, fakt už nevím. Snažím se držet na těch 0,23 mg rivo, ale proč je to tak těžké, nevím, když odborníci říkají, že je to nic, že je to pididávka. Já najít lék, který mi zmírní fyzický absťák, tak můžu snižovat dál. Michaeli , děkuji, že s námi máte trpělivost a snažíte se poradit, velice to oceňuji. Michale, přeji Ti ať už nemusíš ani ždibec riva a jsi z toho venku. Martine, Michale, Jožko, Petře, nevzdáme to, my to dáme !!!!
Přidat nový komentář