Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Pomalu se nase rady rozsiruji, i mezinarodne, coz je na jednu stranu krasne, na druhou smutne, kolik nas je v problemu. Takze ahojte uplne vsichni. To je tak krasne, jak jeden druhemu pomaha a fandi. To zahreje u srdce. Vsichni jste uzasni! Jelikoz jsem dnes dal cca 30 min spanku kolem sedme rano, tak jsem v noci trochu premyslel. Na mirtaz nebudu prechazet. Misto vazeni tablety jsem zacal uvazovat o roztoku remer, je to presnejsi. Bohuzel na zahran.foru mi nikdo nedal presny navod, ale aspon tam zminovali hodnoty 1 ml=1mg asi ucinne latky remer. Jelikoz je muj mozek kaput, zapojil jsem kamarada a ten to za me vymyslel. Snad budou vypocty realne na udelani roztoku. Ja vam reknu, vse je to horor. Sami musime vymyslet plany, jak se zbavit neceho, co nam lehkovazne nekdo predepsal. Chvilemi mam na tyto odborniky vztek, obzvlaste, kdyz nejsem vyspany. Nevite prosim o nekom, kdo snizoval remer pomoci roztoku? Vsichni se drzte a piste.

Přidat nový komentář