Petro,
no tak je jasné, že když někdo takhle vysadí, tak to je potěš koště, ale fakt nevím, jak to funguje, nevím proč, co a jak, ale něco ty léky při dlouhodobém užívání v mozku změní, změní tím stylem, že už to není jako dřív a dostaví se nějaké problémy... záleží samozřejmě člověk od člověka a také množství a doba užívání, no to jako upřímě být na Tvém místě, tak bych raději Rivo úplně vysadil a nasadil ten paroxetin 20mg, dokonce těch 10mg je strašně málo-málo účinně, někdo bere i 40, 60mg... co vím 20mg je standartní dávka, těch 10mg je fakt nic moc...stejně je to v prčicích ty léky, to je takový farmaceutický bludný kruh... já snad věřím jedné jediné doktorce na světě, je suprová a ta mi řekla, Michale máš pravdu, moc lidí to tak neřekne s těmi léky, ale ano jsou to jedy, benza, AD cokoliv, ale řekla jednu důležitou věc.. ČLOVĚK MUSÍ ZVÁŽIT, ZDA JE JEHO ŽIVOT PLNOHODNOTNĚJŠÍ BEZ LÉKŮ NEBO S NIMI, PEVNĚ TO ZVÁŽIT A ROZHODNOUT SE, PAK-LI ŽE S LÉKY, BRÁT UZAVŘÍT NEPITVAT SE V TOM A UŽÍVAT JE.... a má pravdu, já se teď snažím být čistý, ale co z toho? Možná x let trápení kdo ví..nebo něco brát, ale být vklidu, zajít si do kina, na dvě piva, zaběhat, cokoliv..... raději žít 5 let plnohodnotně než 15 se trápit... to je můj názor..
Přidat nový komentář