Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Zdravim Peter, Akurát si čítam tvoj, a Petin príspevok, a poviem, že dolu klobúk pre vami. Až teraz si uvedumujem ,co je mať nepodlomenu psychyku, lebo pride mi to ako rakovina. Prečo? Lebo nic sa ešte nenašlo čo by nas uzdravilo nejakou pilulkov, a po užití piluliky už nemusíš užiť ďalšiu. To je to co si myslim momentálne o psychických ochoreniach. Áno Peter, mam oporu od priateľky, tiež aj rodiny hlavne mojej mami a všetko je asi nadovšetko. Stym ako urobiť s jednej kvapky pol kvapky, som včera skúsil tak, ze som vybral piestik s infekčnej striekačky a do otvorenej striekačky som kvapol jednu kvapku, a potom som natiahol do nej 10ml. vody, a polovicu som strekol do úst. A zazrak sa stal ako je sám rivo zázrakom. Mne presli depky, uplakana nalada smútok úzkosť. Tak ďakuje Pete za super návod. :-) Dnes som bol zase vo fitku, no super, zaberá to. Len pred tym nez tam vojdem tak úplne ma otáča ísť domov no idem ako cez oheň ,a uz ked som tam tak opadne dole ten stres , alebo obavy, štrajk môjho tela psychiky. A už sa potom teším pod horúcu sprchu. V pondelok mam íst na kontrolu k mojej psychiatricke, a mam docela strach, jej oznámiť, že oxazepam ktorý mi dala ako náhradu za rivo, a Trittico na noc neuzivam, ale berem trikrát denne polku neurolu. A ze som si zohnal štyri fľaštičky rivo ,a znizujem, a znížil som dávku. Neviem ci jej to mam povedať, lebo je dosť agresívna :-) Počul som ako kričala na pacientov, čiže mám obavy. Dam sem potom ako som dopadol. A skúsim ju poprosiť o psychológa ktorý by ma viedol, ako to zvládnuť bez rivo. Ked uz na slovensku nebude,a že,uz aj v česku nebude . Tak som aspoň počul. Že výrobca roche uz nebude vyrábať :-(

Přidat nový komentář