Ahoj Peťka, ak ťa smiem tak osloviť, ale je to tak krajšie. Peťka nikdy som nič okrem rivo nebral. Po pravde, bojim sa brať zvlášť psychiatrické lieky. No ale k veci. Mne moja psychiatrička predpísala namiesto rivo..... Oxazepam, a noc TRITTICO . No nedal som ani jeden s tých liekov do seba. Po prečítaní diskusných fór o TRICITTU som si povedal, že to nie, a vziadnom prípade, co tam väčšina ľudí písali. Údajne je to TRITTICO na na spanie, antidepresivum. Tak som si zvolil neurol, ktorý v gramáži 0,25mg, a to beriem polku na rano, poobede a večer. Peťka nechcem nič nejak......, no neurol mi pomáha zvlášť tu úzkosť potlačiť a aj depku, no stále mi je tak divne. No z neurolom to aspon ako tak zvládam. Po pravde ja by som s rivotrilom nikdy neskončil, proste citil som sa super. Len na slovensku ho zakázali. Som človek čo sa rad baví ide na plný plyn šport je pre mňa niečo ako droga, a teraz ten úpadok vnútorného nepokoja ma desí. Diazepam 2 mg nieviem či u nas na slovensku je, ale zajtra to zistím. Dnešná cesta do Budapešti bola super, citil som sa fajn, tiež aj spätná cesta bola super, ale potom nejak po príchode hrôza, v zmiešanej uzkostnej depke, tak som si vzal neurol, a stíchlo to. Možno ani z ďaleka nemam tak veľký problém ako ty, a Peter ked som si prečítal príspevky ľudí co tu píšu, ale každý sme asi v citlivosti individuálny. Ja asi prehnane. :-)
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář