Zdravím Petro, Jožko, bylo mi divné, že by rivo přestali vyrábět, protože se předepisuje v kapkách i miminkám. Co říct na to, že dia u nás ve 2 mg není a přitom se vyrábí u nás? Švejkův národ! Petro, zůstaň na dávce rivo, jak dlouho to bude třeba. Tělo se s tím časem srovná, ale může to nějaký ten čas trvat. Potom zkus přejít na dia. Mně se to, bohužel nepodařilo, i když jsem měl z lékárny udělané tobolky o různé účinné látce dia. Ono škrabat, nebo odvažovat tablety není tak přesné, jako když to připraví v lékárně. Já mám absťáky i při vysazování rem a troufám si říct, že se mi zdají silnější, jak u rivo. Ale možná je to tím, že mám krátce po vysazení rivo a je to ještě jeho působení. Já měl také stejné starosti, jako nyní máte vy, když se přestal do ČR rem dovážet. Psal jsem i výrobci dopis a mail, ale neodpověděli mi, tak jsem sháněl rem nejdříve na Slovensku a tam ho také neměli. A tak jsem šel po dalších okolních státech. Naštěstí jsem narazil na lékárnu, ve které byli ochotni mi prodat naráz 10 krabiček, jinak bych musel objet lékárny po celém Německu a v každé bych dostal max. 3 krabičky. Takže mám jen potřebné množství, abych mohl snižovat rem po určitou dobu. Poté budu na tom hůř jak vy, protože rem není a už nebude. Jožko, ten neurolog, jak jsem Ti psal, mně půl roku předepisoval lex, ale po celou tu dobu mě i léčil - akupunkturou, chodil jsem na masáže, cvičení a dokonce mi předepsal i lázně, takže se snažil mi pomoci. To, že mi napsal lex, také myslel dobře, protože já bolestí nemohl spát. Je fakt, že mi mohl napsat jiný lék na bolesti. Bohužel ani on netušil, jak moc negativně lex ovlivnil skoro polovinu mého života.Tak jenom aby to nevypadalo, že mi neur. napsal jen lex a nic víc nedělal. Petro, Jožko, pište, jak se vám daří snižovat. Já mám snižování rozepsané cca na 15 měsíců a to je na rem, v mé dávce, docela rychlé snižování. Na zahran. fóru snižují poloviční dávku, než mám já, 1-3 roky. P.
Přidat nový komentář