Dobrý den a hezké Vánoce všem. Přidávám se k těm, kdo vysazují Rivotril. Zkusím popsat můj příběh. Před rokem jsem prodělala totální kolaps organizmu, nejprve fyzicky (bolesti zad, nechutenství, zhoršující se spánek) a v návaznosti psychický ( úzkosti). Byla mi předepsána AD a na přechodnou dobu i BZ (Lexaurin). Po 10 dnech jsem zkončila na Emergency, panické ataky, halucinace, černo před očima... lékaři mě poslali domů, tělo fungovalo dobře a radili mi vydržet, že AD (Escitalopram) by měl začilt zabírat. Vydržela, na spaní mi přidali Tritico, fungovalo to asi měsíc, poté šílená rána, skoro až halucinace každý den od probuzení do cca 10dopol. Tritico navýšeno, rána stále horší. Tritico postupně vysazeno, rána lepší, ale návrat nespavosti a po celou dobu nechutenství. Na pohotovosti přidán Mirtazapin, nepřibrala jsem ani deko (byť po něm téměř každý tloustne). Hospitalizace, vysazen Escitalopram, nasazen RIVOTRIL. To bylo v květnu. Během léta postupně pokus s vysazením Mirtazapinu, zvýšen Rivotril na 1mg denně, deprese, vtíravé myšlenky, nechutenství, nespavost... druhá hospitalizace, během ní snížen Rivotril o 0,5mg během týdne (hrozně zle), vysazen Mirtazapin (hrozně zle) a nasazen Amitriptylin (taky dost zle). Pokus o převedení na Lyricu (abych lépe vysadila Rivo), vydržela jsem 14dní, vysadila. Propuštění z nemocnice, kde jsem byla za citlivku, hypochondra a hysterku! Nikdo mi nevěřil, jak mi byli fyzicky špatně a že to nejsou projevy úzkosti, což mi bylo stále předhazováno. Od října doma postupně vysazeno až na současných 0.09mg Rivo denně, nastudováno mraky literatury v AJ a probrečeno potoky slz, že jsem v tom zcela sama, bez pomoci lékařů, přičemž oni mě do závislosti dostali. Tolerance na 1mg Rivo u mě nastala po 2měsících užívání!!!! Zbavuji se ho už 5.měsíc a nejsem ještě zdaleka na nule. Příznaky absťáků stejné jako u Petra, Petry, Alenky... třes, bolest svalů, suché oči, tachykardie, motání hlavy, bolesti břicha... Všem vám přeji, ať se vám podaří se tohoto pekelného léku zbavit. A díky za rady, bohužel od lékařů se jich nedočkáme, tak si musíme pomoci sami.
Přidat nový komentář