Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
Ještě jsem zapomněl docela důležitou věc . Vysazení doporučím všem kdo chtějí ! Nicméně . Je třeba si stanovit taky nějaký harmonogram . Je na snadě že než jsem se k tomu rozhodnul tak jsem si přečet rizika a na základě fundovaných informací jsem k tomu přistoupil . Dávka - snížení dávky / trvalé vysazení ! Né aby někoho napadlo vysadil hned ! Já jsem nepřeháněl ani omylem že 10 den jsem hrál poker se satanem ! Uvědom te si že důležité pro úspěch bylo si vše zvážit vytvořit si podmínky ! Nechodil jsem do práce . Nechtěl jsem a nepotřeboval jsem společnost - nicméně jsem si zajistil abych mohl kdykoliv v případě problému tu společnost 24H denně mít . Opravdu to po 7 letech nebyla legrace a důrazně doporučuji a nabádám k opatrnosti a zodpovědnosti ! // Píšu to jen proto že v původním textu by někdo mohl dojít k fatálně špatným závěrům a ublížit si . S rozumem ! S. A pár věcí o tom vyvařeném mozku z BZD . Únava Naprosto nepřiměřené reakce výbuchy vzteku Naprosto nekvalitní spánek Zmatek ( opravdu neutuchající víra že všichni jsou zvláštní zlý . Měl jsem pocit že každý mě chce ublížit ) O to strašnější bylo zjištění že to je prostě hloupost . Víte alkoholik taky nepřipustí že je to výchlast ! Ono by toho bylo víc a přišlo to až po létech ! Rozhodně ne první tři roky . Prvně dává a pak bere ! Bez výjimek .

Přidat nový komentář