Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj lidi je to nějaký čas a je třeba napsat neberu . A pochybuji že bych kdy bral . Stejně je to už dlouho co neberu a divím se nedivím . Stále chybí . Teď v zimě se vrátila deprese a úzkost . Nicméně řešit to BZ obecně nebudu . Mezitím jsem stihl po 20 letech přestat kouřit takže se peru s osudem :) -- Lidi neberte BZ když už musíte tak bez chlastu . PS BZ , Alkohol , cigarety vše jsou drogy nicméně já vysadil rivotril po 7 letech užívání což mě dalo sílu abych i přestal kouřit a kouřil jsem 50 denně 20 let . Zajímavý zjištění bylo že vysazení rivotrilu bylo 20x horší peklo něž u cigaret ale trvalo to jen 2 měsíce možná 3 byla pohoda ! Stojí za to to nežrat . Ovšem cigarety i po půl roce co jsem si nezapálil mě dávají . PS2 Paní-ne Karlen Tak podle vás je lepší nečíst a pak skončit polo-mrtvý ? Ta vaše rada zrovna u BZ je neskutečná . Myslíte to vážně ? To i tady ve vlákně se někdo prsí že chlast + rivotril je pohoda . Takový hlupáci tady fakt pomůžou . Lidem
Přidat nový komentář