Pískování zubů je populární metoda pro odstranění povrchových skvrn a zlepšení vzhledu úsměvu. Na rozdíl od běžného čištění zubů kartáčkem, pískování dokáže odstranit skvrny způsobené kávou, čajem, vínem nebo kouřením. Procedura je velmi šetrná ke sklovině, ale zároveň účinná.
Ahoj, psala jsem sem 12.10. celkem asi tři neděle jsem odvykala Rivotrilu a měnila ho za antidepresivum Esprital. Vůbec to nebylo lehké, ale zdá se, že jsem z nejhoršího venku. Úzkostné stavy nejsou, agresivita, kterou jsem pozorovala, když jsem začala brát Esprital také ne. Jsem tedy snad úspěšně na polovině své dávky Rivotrilu a doufám, že časem dávkování ještě snížím. Co k Espritalu? Můj lékař se opravdu snažil, aby našel něco, co nahradí Rivotril, ale na žádné AD jsem nereagovala, až na ten Esprital ano. V diskusích na internetu čtu, jak po něm lidi strašnlivě tloustnou. Nemůžu to potvrdit. Otázka je, jestli někdo po přečtení příbalového letáku, kde se píše, že se po Espritalu tloustne, nezačne prostě svádět přejídání na Esprital. Ale možná, že opravdu tloustnou a nemůžou za to nevím. Já měla také nějaké vedlejší příznaky, ale všechny odezněly. Otékala jsem ( ale netloustla ), a byla jsem docela vzteklá, agresivní. Na druhé straně jsem zase neměla z Espritalu to příjemné- prý se po něm dobře usíná, tak to mně ne. Prý jsou intenzivní sny, tak to ano, pěkné i děsivé. Mně se úplně vyhnula i ospalost, na kterou si stěžuje kdekdo. Píšu vlastně hlavně proto, abyste to vy, kdo jste s ve fázi odbykání třeba Rivotrilu, vydrželi. Dá se to přežít, ale bez náhrady jiným lékem zjistíte, že máte úzkostnou poruchu stále stejnou, k nevydržení, takže to "něco" chce. Jo, vzpomínám si, jak na mě před 11 lety udělal Rivotril úžasný dojem. Jeden den strašná úkost a hned druhý den, jakmile jsem začala s Rivotrilem, pohoda. A žádné vedlejší účinky. Tak to s Espritalem pozor ! První dny se neprojevuje a když se projevovat začne, může být úzkost, nesoustředěnost, oteklost, neklidné nohy, agresivita- tohle jsem měla já. Po 14 dnech jsem neměla nic z toho, ale stále to nebylo to pravé ořechové. Lékař mi povolil zkusit místo Espritalu 30 Esprital 45. A zase- popisované nepříjemné stavy se vrátily, ale jen na dva dny. Pak už byl bylo úplně dobře. Všem, kteří jdete bojovat, abyste se zbavili Rivotrilu držím pěsti a vřele vám doporučuju, abyste si na to buď vzali dovolenou nebo vám lékaž napsal neschopenku. Schopní práce možná opravdu nebudete a není potřeba, aby vás lidi v práci viděli "na dně ". A
Přidat nový komentář