Inzerce https://www.lekarna.cz/blackfriday/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=blackfriday

Rivotril

beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Karol

Teraz si bez riva

Ella

Prosim o nazor. Uzivani rivotrilu 7mesicu v davce 2mg, na uzkosti, a mesic a pul trvajici nespavost,(spanek tak 2hodiny denne),pracovni stres a prepracovani...navic jsem HYPERSENZITIVNI.vysazovano dalsich 7 mesicu. Tzn v medikaci 14 mesicu...Jako podpora vysazovani nasazen mirzaten 15mg na spani a citalec 20mg na uzkosti.Jak dlouho muze trvat, nez se v hlave srovna chemie a mohou se vysazovat AD? Rivotril mam vysazen v cervenci. Nedari se mi s citalecem, ani po pomalem dvoumesicnim snizovani ho vysadit. Vysadila jsem v prosinci a za mesic stav jaky jsem nezazila...opet uzkosti, mnohem silnejsi agresivnejsi, nez jsem kdykoli v zivote mela a spanek zmizi,ikdyz zustava v medikaci mirzaten. Myslela jsem, ze kdyz je citalec aktivizujici AD, ze to pomuze. Po opetovnem nasazeni Citalecu, snaha snizit mirzaten, naprosto bez uspechu.Poceni vnoci, nespavost, zkousela jsem i jen jen 2 mg, tabletu rozmíchanou s vodou, davkovani pres injekcni strikacku. Pokud jsou oba na maximum me tolerance cit20 a mirz 15, stejne se vnoci tak 4x vzbudim po cwlou dobu od vysazeni rivotrilu. Zmena lekare, muj ukoncil praxi a nova doktorka bez komentare...nemam s kym probrat. Psychoterapeutka rika, ze je na to brzy.

Jozef

Ahojte

Jozef

Funguje to fórum niekde inde?

Jozef

Ahojte

Lenka

?

Lenka

Dobrý deň, podarilo sa vám vysadiť rivotril?

Lenka

Je tu niekto

Jozef

Dá sa zbaviť závislosti od rivotrilu 6 mg pri dlhodobom užívaní?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Plánujete očkování proti žloutence?

24%
76%
Zatím hlasovalo 317 lidí

Mohlo by vás zajímat

Růst zoubků a průjem

Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?

Syndrom karpálního tunelu nejvíce postihuje ženy ve středním věku

Nepříjemné pocity a občasné brnění v zápěstí jsou prvním varovným signálem syndromu karpálního tunelu. Tento stav nejčastěji vzniká jako následek dlouhodobého přetěžování zápěstí a ruky – především se jedná o stereotypní práci, např. na počítači.

Podzimní únava může skrývat závažné onemocnění

Kratší dny, chlad a méně slunečního svitu bývají hlavními viníky podzimní únavy. Jenže pocity slabosti, bolesti hlavy a svalů či zvýšená teplota mohou signalizovat i závažnější onemocnění. Podobnými symptomy se může projevovat například klíšťová encefalitida, lymeská borelióza, chřipka nebo covid-19. Odborníci proto upozorňují, že přetrvávající únavu byste neměli podceňovat a je vhodné ji konzultovat s lékařem.

Třes rukou může mít mnoho příčin

Třes rukou může být spojen s neškodnými faktory, jako je únava nebo nervozita, může ale také signalizovat vážnější problémy, jako jsou neurologická onemocnění nebo poruchy štítné žlázy.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce