Ahojte
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.
Ahojte, 16 rokov užívam Rivotril 4x2 0,5mg. Tento týždeň som to oznámil manželke. Sme spolu 19 rokov a máne 1ného syna . Dobrovoľne chcem podstúpiť liečenie na Prednej hore. Jej reakcia boľa rozvod. Aby som bol úprimný: - v 2021 som prišiel o prácu ( 13 r. manager ) a neviem sa chytiť uz 3 roky, vyskúšaľ som kade čo, ale nikde som neuspel - bez jej vedomia som zobral úver 20k€, ktoré som do centa použil v prospech rodiny. Syn má neľacný koníček v športovej oblasti. - nikdy som nebol bez nich na dovolenkách - zarábal som celkom slušne a všetko dával "na stôl" - celý život som obetoval im - manželka tiež robila maximum musím povedať, žili sme krásny život, stále na cestách, turnaje po Európe, ano je pravda, že sme, alebo som "zabudol" šetriť. - služobné autá, mobil, rôzne benefity z mojej práce - pomáhali nám obe rodiny, z jej i mojej strany Otázka teda znie, milovala ma a miluje, ak sa rozhodľa pre rozvod ? ...jej argument je, ja sa na tom nechcem podielať, pre mňa je na 1vom mieste syn a tiež nechcem, aby trpel, 3 roky si nevieš nájsť robotu, stačilo. Ešte dodám, splácame hypotéku tiež.
Prosim o nazor. Uzivani rivotrilu 7mesicu v davce 2mg, na uzkosti, a mesic a pul trvajici nespavost,(spanek tak 2hodiny denne),pracovni stres a prepracovani...navic jsem HYPERSENZITIVNI.vysazovano dalsich 7 mesicu. Tzn v medikaci 14 mesicu...Jako podpora vysazovani nasazen mirzaten 15mg na spani a citalec 20mg na uzkosti.Jak dlouho muze trvat, nez se v hlave srovna chemie a mohou se vysazovat AD? Rivotril mam vysazen v cervenci. Nedari se mi s citalecem, ani po pomalem dvoumesicnim snizovani ho vysadit. Vysadila jsem v prosinci a za mesic stav jaky jsem nezazila...opet uzkosti, mnohem silnejsi agresivnejsi, nez jsem kdykoli v zivote mela a spanek zmizi,ikdyz zustava v medikaci mirzaten. Myslela jsem, ze kdyz je citalec aktivizujici AD, ze to pomuze. Po opetovnem nasazeni Citalecu, snaha snizit mirzaten, naprosto bez uspechu.Poceni vnoci, nespavost, zkousela jsem i jen jen 2 mg, tabletu rozmíchanou s vodou, davkovani pres injekcni strikacku. Pokud jsou oba na maximum me tolerance cit20 a mirz 15, stejne se vnoci tak 4x vzbudim po cwlou dobu od vysazeni rivotrilu. Zmena lekare, muj ukoncil praxi a nova doktorka bez komentare...nemam s kym probrat. Psychoterapeutka rika, ze je na to brzy.
Rivotril mi pomáhá mnoho let. Beru na noc malé množství. Bez Rivotrilu mám těžké přetěžké sny, které se stále opakují. Účinek Rivotrilu bych popsala jako " v noci vypnutá hlava, dobrý spánek i normální pěkné sny a odpočinek. Nemám ho na usnutí, spolu s dalším lékem na den mi pomáhá od depresí, přestal se mi tvořit hormon tzv. štěstí, serotonin.
Přidat nový komentář