Dobrý den, mám 8 měsíční miminko, rostou mu zoubky a má průjem. Co za homeopatika mohu použít?
Teraz si bez riva
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.
Prosim o nazor. Uzivani rivotrilu 7mesicu v davce 2mg, na uzkosti, a mesic a pul trvajici nespavost,(spanek tak 2hodiny denne),pracovni stres a prepracovani...navic jsem HYPERSENZITIVNI.vysazovano dalsich 7 mesicu. Tzn v medikaci 14 mesicu...Jako podpora vysazovani nasazen mirzaten 15mg na spani a citalec 20mg na uzkosti.Jak dlouho muze trvat, nez se v hlave srovna chemie a mohou se vysazovat AD? Rivotril mam vysazen v cervenci. Nedari se mi s citalecem, ani po pomalem dvoumesicnim snizovani ho vysadit. Vysadila jsem v prosinci a za mesic stav jaky jsem nezazila...opet uzkosti, mnohem silnejsi agresivnejsi, nez jsem kdykoli v zivote mela a spanek zmizi,ikdyz zustava v medikaci mirzaten. Myslela jsem, ze kdyz je citalec aktivizujici AD, ze to pomuze. Po opetovnem nasazeni Citalecu, snaha snizit mirzaten, naprosto bez uspechu.Poceni vnoci, nespavost, zkousela jsem i jen jen 2 mg, tabletu rozmíchanou s vodou, davkovani pres injekcni strikacku. Pokud jsou oba na maximum me tolerance cit20 a mirz 15, stejne se vnoci tak 4x vzbudim po cwlou dobu od vysazeni rivotrilu. Zmena lekare, muj ukoncil praxi a nova doktorka bez komentare...nemam s kym probrat. Psychoterapeutka rika, ze je na to brzy.
Přidat nový komentář