Inzerce https://www.lekarna.cz/vyprodej-sale/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=vyprodej-sale

Rivotril

beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Ján

Ahojte

Limak21
1x

Ahojte, 16 rokov užívam Rivotril 4x2 0,5mg. Tento týždeň som to oznámil manželke. Sme spolu 19 rokov a máne 1ného syna . Dobrovoľne chcem podstúpiť liečenie na Prednej hore. Jej reakcia boľa rozvod. Aby som bol úprimný: - v 2021 som prišiel o prácu ( 13 r. manager ) a neviem sa chytiť uz 3 roky, vyskúšaľ som kade čo, ale nikde som neuspel - bez jej vedomia som zobral úver 20k€, ktoré som do centa použil v prospech rodiny. Syn má neľacný koníček v športovej oblasti. - nikdy som nebol bez nich na dovolenkách - zarábal som celkom slušne a všetko dával "na stôl" - celý život som obetoval im - manželka tiež robila maximum musím povedať, žili sme krásny život, stále na cestách, turnaje po Európe, ano je pravda, že sme, alebo som "zabudol" šetriť. - služobné autá, mobil, rôzne benefity z mojej práce - pomáhali nám obe rodiny, z jej i mojej strany Otázka teda znie, milovala ma a miluje, ak sa rozhodľa pre rozvod ? ...jej argument je, ja sa na tom nechcem podielať, pre mňa je na 1vom mieste syn a tiež nechcem, aby trpel, 3 roky si nevieš nájsť robotu, stačilo. Ešte dodám, splácame hypotéku tiež.

Karol

Teraz si bez riva

Ella

Prosim o nazor. Uzivani rivotrilu 7mesicu v davce 2mg, na uzkosti, a mesic a pul trvajici nespavost,(spanek tak 2hodiny denne),pracovni stres a prepracovani...navic jsem HYPERSENZITIVNI.vysazovano dalsich 7 mesicu. Tzn v medikaci 14 mesicu...Jako podpora vysazovani nasazen mirzaten 15mg na spani a citalec 20mg na uzkosti.Jak dlouho muze trvat, nez se v hlave srovna chemie a mohou se vysazovat AD? Rivotril mam vysazen v cervenci. Nedari se mi s citalecem, ani po pomalem dvoumesicnim snizovani ho vysadit. Vysadila jsem v prosinci a za mesic stav jaky jsem nezazila...opet uzkosti, mnohem silnejsi agresivnejsi, nez jsem kdykoli v zivote mela a spanek zmizi,ikdyz zustava v medikaci mirzaten. Myslela jsem, ze kdyz je citalec aktivizujici AD, ze to pomuze. Po opetovnem nasazeni Citalecu, snaha snizit mirzaten, naprosto bez uspechu.Poceni vnoci, nespavost, zkousela jsem i jen jen 2 mg, tabletu rozmíchanou s vodou, davkovani pres injekcni strikacku. Pokud jsou oba na maximum me tolerance cit20 a mirz 15, stejne se vnoci tak 4x vzbudim po cwlou dobu od vysazeni rivotrilu. Zmena lekare, muj ukoncil praxi a nova doktorka bez komentare...nemam s kym probrat. Psychoterapeutka rika, ze je na to brzy.

Jozef

Ahojte

Jozef

Funguje to fórum niekde inde?

Jozef

Ahojte

Lenka

?

Lenka

Dobrý deň, podarilo sa vám vysadiť rivotril?

Lenka

Je tu niekto

Jozef

Dá sa zbaviť závislosti od rivotrilu 6 mg pri dlhodobom užívaní?

Vikinel

Rivotril mi pomáhá mnoho let. Beru na noc malé množství. Bez Rivotrilu mám těžké přetěžké sny, které se stále opakují. Účinek Rivotrilu bych popsala jako " v noci vypnutá hlava, dobrý spánek i normální pěkné sny a odpočinek. Nemám ho na usnutí, spolu s dalším lékem na den mi pomáhá od depresí, přestal se mi tvořit hormon tzv. štěstí, serotonin.

Jozef

Ahojte kde sa dá s vami sojiť?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Plánujete očkování proti žloutence?

27%
73%
Zatím hlasovalo 393 lidí

Mohlo by vás zajímat

Od ledna se mění fungování pohotovostí

Od 1. ledna 2026 přebírají zdravotní pojišťovny v regionech odpovědnost za organizaci pohotovostních služeb. Nová pravidla se týkají lékařských i stomatologických pohotovostí.

Novinka v prevenci rakoviny tlustého střeva - krevní test

Rakovina tlustého střeva a konečníku patří k nejčastějším nádorovým onemocněním. Přesto o ní mnoho lidí nerado mluví a prevenci odkládá kvůli studu a strachu z kolonoskopie nebo proto, že nemají žádné potíže. Právě včasný záchyt je ale klíčový. První krok k odhaleníi může představovat jednoduchý test z krve.

Silvestrovský ohňostroj: co dělat, když petarda zasáhne oko? Často rozhodují minuty

Příchod nového roku představuje pro záchranáře nejrušnější noc v roce. Běžně po celé republice řeší stovky případů. K nejčastějším poraněním patří úrazy související s nadměrnou konzumací alkoholu a špatným zacházením s pyrotechnikou. Zasaženy bývají obvykle končetiny, hlava a oči.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce