Přečetla jsem celou diskusi. V prosinci jsem musela řešit životní krizi a slozila se. Nejedla, nespala, nefungovala vůbec. Lecim se pro úzkosti a PP kterou mi způsobilo neuvažune občasné bráni Neurolu. Tehdy jsem ho vysadila, bylo to mega těžký, bála jsem se ze dostanu epi. Dokázala jsem to a přešla na Citalec 20, postupně navýšen na 30 pak na 40. Po několika letech stejně kolaps, výměna AD na Velaxin 75 a přechodně nasazen Rivotril v dávce 0,5-0,5-2mg. Po tom co jsem si prošla s Neurolem jsem nebrala víc jak 0,5 a v pohodě jak Velaxin zabral vysadila. A byla dva roky jen na Velaxinu. Teď v prosinci řekli navýšit Velaxin na 150 což mi neslo bylo mi z toho hrozne. Musela jsem prodat byt a vyřešit své dluhy, bohužel jak jsem se slozila rivo mi pomáhal aspoň spat a řešit situaci. Nebrala jsem víc jak 0,5 týden a hned po týdnu jsem začala tablety ctvrtit a jak jsem byla na 0.12 hrozny stavy vše se vracelo a to hned po měsíci. Musela jsem zase zvednout na 0,5 a začít snižovat znova co týden to ctvrt tablety dolu. Situace se opakovala. Zpět na 0,5. Na spani. Řekla jsem si ze na to půjdu pomalu na to vysazování. Nyní jsem na 0,25 na noc. Je to už 6 měsíců co beru Rivotril. Bohužel už cítím ze přestává fungovat. Večer trochu zabere aspoň spím ale přes den úzkosti. Hlavně z toho ze se mi to nedaří vysadit. Všechny problémy jsem na tom vyřešila ale asi výměnou za závislost. Mám strasne stavy bezmoci a depresi. Co je to za život pořad sama úzkost? Dali mi mirtrazapin, Quentiapin a Trittico ať vyzkousim co mi bude fungovat. Nevzala jsem nic z toho beru už Velaxin rano bojím se serotoninoveho syndromu, maligniho neuroleptickeho syndromu a alergie. Cítím se jako v lékové pasti. Prosím poraďte…
Přidat nový komentář