Pokud se v následujících dnech chystáte do přírody, zpozorněte. Klíšťata jsou v těchto dnech mimořádně aktivní. V takovém případě se doporučuje: použití repelentu, nevstupovat volně do listnatých a smíšených lesů, pohyb pouze po zpevněných cestách a večer i ráno prohlídka těla, případně odstranění klíšťat.
Šárko. Smekám před Vámi. Po 13-ti letech vysadit 1,5mg Rivotrilu za půl roku je velký úspěch. Já brala stejnou dávku pět a půl roku a nyní již přes rok a půl vysazuji, jsem na dávce 0,25 mg a víc to nejde, mám problémy pohybové, špatně se mi chodí, kvůli napětí ve svalech a třesu, fyzický absťák se těla drží opravdu dlouho, také bych nevěřila co taková malá pilulka dokáže, možná se mi to už nepodaří vysadit, tak těžké to je, člověk přestane i chodit v absťáku. Ptáte se, jestli to může trvat 2 roky, může, je to tzv. protrahovaný abstinenční syndrom a týká se nás, kteří jsme to brali několik let. Mé potíže nejsou psychické, ale brutální fyzické: napětí a slabost svalů, svalové záškuby, chvění až třes, ztuhlost v těle a jiné záludné neurologické problémy, které různě přicházejí s různou intenzitou. Jsem ve stavu, kdy nevím jak dál, co mi může pomoci, nevím, opravdu nevím a plně s Vámi soucítím, protože vím jak Vám je. Musíte věřit, že bude líp, mě drží jen ta víra, že toto utrpení nemůže být nekonečné, že musí být lépe. Držte se.
Přidat nový komentář