Chlad jako nový luxus pro tělo i mysl. Od tří minut v mrazivé komoře přes ledové sprchy až po kryokosmetiku – práce s chladem se stává moderním rituálem regenerace, krásy i psychické pohody. Nastartuje krevní oběh, tlumí záněty a dává tělu jasný signál: je čas opravovat, obnovovat, zpomalit.
Ahoj Michal. Docela si ma vydesil, s tvojím príspevkom. Áno plán B mám. Presne taký, ako píšeš. Mať v zálohe rivo...... ked niečo...... Vieš negoolim moc toho okolo rivo..... a podobných odborných názorov ohladom vysadzovania návykových liekov co môže co nemôže byť dobré, co nie. Asi by mi fakt potom prdlo v bedni. Tabuľku vysadzovania ,tú mam od Petri.. Moja psychiatrička by sa asi na nieco také slušne povedané vi eeeé. Opieram sa o ľudí tu, ktorí uz tým prechádzajú, a čerpám z ich skúsenosti, nie nejakých teórii odborníkov ktorí ani zďaleka nevedia, co je to byť závislým na BZD. Preto by som sa rád spital teba PETER. Co si myslíš o Michalovom komentári, a ôsmych dňoch po vysadení. Prešiel si cestov vysadzovania, až vyradenia rivo... Pekný deň všetkým tu.

Přidat nový komentář