Sociálními sítěmi se šíří další „zaručený trik“ na kocovinu: vzít si Nimesil proti bolesti a ondansetron proti nevolnosti. Lékárníci z Lékárna.cz varují, že nejde o chytrou lékařskou fintu, ale o rizikový návod, který může po alkoholu zbytečně ohrozit játra, žaludek i srdce.
A omlouvám se, že Ti komolím jméno píšeš se se Z jak vidím, promiň Jozefe :) já jsem sám teď na 0.25mg a už je to nějaký ten pátek, také jsem závislý, ale mám dostatek informací na to abych to zvládnul-věřím v to, od nového týdnu půjdu na 0,125mg tak to nechám asi 2-3 týdny, pak půjdu na 0 možná týden dám 0,125mg obden, ale pak to utnu, je to dávka s kterou se tělo umí vypořádat, bude to i tak těžké, ale co je jednoduché viď :) Ale alespoň člověk rozumí lidem např. na heroinu, ne že bych to chtěl srovnávat, ale ty stavy musí být tak šílené, že vlastně člověku nezbývá nic jiného než šáhnout po další dávce.. no nic, co jsme si navařili, to si s níme a bohužel "neznalost léků/zákona" nás neomlouvá... Dobrou noc, já mám noční, tak aspoň Tobě i ostatním a snad klidný spánek :)

Přidat nový komentář