Zdravím všechny, je dobře, že si tu píšeme o negativech BZD, AD. Všichni máme nastudováno i ze zahraničních diskuzí a odborných článků. Víme od mnoha lidí, hlavně v zahraničí, jak je těžké odvykání z BZD a dokonce i z AD. Všichni víme, díky lidem, kteří o svých problémech se snižováním píší, co se s námi děje při vysazování a co se bude dít. Jsou tací, kteří mají štěstí a nemají hrozné zkušenosti s vysazováním. Ti ale o tom nepíší a těm lze jenom tiše závidět. Závidím Michalovi jeho optimismus, když si myslí, že vysadit z 0,0125 (snad to nebyl jeho překlep) není problém. Možná on nebude mít žádný problém s vysazováním a přeji mu to. Na zahr. fórech se píše, že když se do třech týdnů po vysazení nedostaví zhoršení abst. příznaků, je vyhráno. Někteří píší, že nejméně 3-6 měsíců po vysazení trvají zhoršené abst. stavy, které začnou postupně slábnout. Každý budeme snižování a vysazení prožívat jinak. Mně se ke konci snižování rivo vrátil spánek. Ale stále to nebyl ten „klasický“ spánek. Pěkné slunné odpoledne přeji všem.
beru rivotril jiz 5 let zkousela jsem ho vysadit ale nedokazala jsem to mela jsem pocity -zavrate zvraceni tres pocit ze omdlim poradi mi nekdo jak z toho ven.

Přidat nový komentář